Miten julkisivuremontti toteutetaan aikataulussa ja laadukkaasti? Ilmoittaudu webinaariin

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 14.10.2021
Julkisivuremontti parantaa taloyhtiön arvoa

Kotitalon webinaarissa 27.10. klo 18 perehdytään taloyhtiön julkisivuremontin suunnitteluun, etenemiseen ja toteutukseen yhdessä asiantuntijan kanssa.

Julkisivuremontti on yksi taloyhtiön isoimmista korjaushankkeista, joka vaikuttaa kaikkien osakkaiden arkeen. Julkisivun kunnostaminen kasvattaa tai ainakin säilyttää omistuksen arvoa, parantaa energiatehokkuutta sekä kohentaa rakennuksen estetiikkaa. Monesti remonttiin liittyy myös käyttöturvallisuus, jos hanketta on lykätty liian pitkään.

Kotitalon webinaarissa keskiviikkona 27. lokakuuta 2021 perehdytään julkisivuremontin suunnitteluun, etenemiseen ja toteutukseen yhdessä asiantuntijan kanssa. Webinaarissa syntyy käsitys keskeisistä julkisivuremontin lopputulokseen vaikuttavista tekijöistä. Lisäksi illan aikana kuullaan vertailukohtia käytännön taloyhtiöesimerkeistä.

Remontti on investointi vuosikymmeniksi eteenpäin

Webinaarissa kuullaan, mitkä tekijät vaikuttavat julkisivuremontin tarpeellisuuteen, ja mitä kaikkea hanke pitää sisällään. Julkisivuremontti on monen asiantuntijan yhteistyön tulos, joka osuu taloyhtiön asukkaiden ja hallituksen jäsenten kohdalle yleensä kerran elämässä.

Webinaarin kaupallinen kumppani on TEH, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarissa aiheesta kertovat lisää TEHin toimitusjohtaja Isko Toiviainen sekä projektipäällikkö Julius Yrttiaho. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Miten julkisivuhanke toteutetaan aikataulussa ja laadukkaasti? -webinaari järjestetään keskiviikkona 27. lokakuuta kello 18.          

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Julkisivu Korjaushanke