Tilaajapalvelu

Kotitalon tilaamiseen on kolme helppoa vaihtoehtoa.

 1. Pyydä isännöitsijää tilaamaan Kotitalo-lehti taloyhtiönne hallitukselle. 
 2. Jos olet taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja, voit tehdä tilauksen myös itse. Käytä alla olevaa “Tilaa lehti” -lomaketta tai ota yhteyttä: tilaukset@kotitalolehti.fi tai puh. 050 533 5123.
 3. Jos olet yksityishenkilö ja maksat tilauksen itse, valitse tilauslomakkeelta vaihtoehto “tilaan itselleni”. 

Lehti ilmestyy kahdeksan kertaa vuodessa.

Kotitalo muille hallituksen jäsenille

Kotitalo-lehden vanha puheenjohtajatilaus on poistunut käytöstä. Kaikki Kotitalon nykyiset tilaukset sisältävät paperisen lehden 1-5 hallituksen jäsenelle kahdeksan kertaa vuodessa. Jotta muut hallituksen jäsenet saavat jatkossa Kotitalon, ilmoita tällä sivulla heidän postiosoitteensa.

Voit ilmoittaa maksimissaan neljän henkilön osoitteen. Lisäämme tiedot taloyhtiönne tilaukseen, ja seuraava lehti saapuu koko hallitukselle. Käytämme saatua postiosoitetta paperilehden toimittamiseen ja sähköpostiosoitetta verkkolehden käyttäjätunnusten toimittamiseen.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Kotitalon tilaajapalveluun: Puh. 050 533 5123 tai tilaukset@kotitalolehti.fi.

Hallituksen lisälehdet

Löydät taloyhtiönne oman taloyhtiökoodin viimeisimmän lehden takakannesta oman postiosoitteesi yläpuolelta. Tarvittaessa voit käyttää myös asunto-osakeyhtiönne Y-tunnusta.
 • Etunimi Sukunimi  
     
  Ei osoitetietoja.

  Maximum number of osoitetietoja reached.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.