Tilaajapalvelu

Voit tilata Kotitalo-lehden itsellesi tai taloyhtiöllesi. Voit myös tehdä osoitteenmuutoksen tai päättää tilauksen.

Kotitalo muille hallituksen jäsenille

Kotitalo-lehden vanha puheenjohtajatilaus on poistunut käytöstä. Kaikki Kotitalon nykyiset tilaukset sisältävät paperisen lehden 1-5 hallituksen jäsenelle kuusi kertaa vuodessa. Jotta muut hallituksen jäsenet saavat jatkossa Kotitalon, ilmoita tällä sivulla heidän postiosoitteensa.

Voit ilmoittaa maksimissaan neljän henkilön osoitteen. Lisäämme tiedot taloyhtiönne tilaukseen, ja seuraava lehti saapuu koko hallitukselle. Käytämme saatua postiosoitetta paperilehden toimittamiseen ja sähköpostiosoitetta verkkolehden käyttäjätunnusten toimittamiseen.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Kotitalon tilaajapalveluun:
puh. 09 2312 1751 tai tilaukset@kotitalolehti.fi.

Hallituksen lisälehdet

Löydät taloyhtiönne oman taloyhtiökoodin viimeisimmän lehden takakannesta oman postiosoitteesi yläpuolelta. Tarvittaessa voit käyttää myös asunto-osakeyhtiönne Y-tunnusta.
  • Etunimi Sukunimi Actions
       
  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.

Tee osoitteenmuutos

Ilmoita tällä lomakkeella uusi toimitusosoite, kun jäät pois hallituksesta ja haluat siirtää lehden seuraajallesi. Jos haluat tämän jälkeen jatkaa tilausta yksityishenkilönä, tee uusi tilaus.

Kuulumisia Kotitalosta -uutiskirjeen osoitteenmuutoksen voit tehdä uutiskirjeen lomakkeella antamalla ensin uuden osoitteen ja perumalla sitten tilauksen vanhaan osoitteeseen.

Päätä tilaus

Tällä lomakkeella voit päättää taloyhtiötilaukseen kuuluvan oman Kotitalo-kappaleesi toimittamisen. Koko taloyhtiön tilauksen voi irtisanoa hallituksen nykyinen puheenjohtaja tai isännöitsijä ottamalla yhteyttä Kotitalon tilaajapalveluun.

Digitilauksen tai yksittäisen Printti+digi -tilauksen irtisanominen tapahtuu tilaajapalvelun kautta.

Jos taloyhtiölläsi on Kotitalon tilaus ja sinulle tulee kotiisi paperinen Kotitalo-lehti, voit päättää oman kappaleesi toimittamisen tällä lomakkeella.

Irtisanoaksesi taloyhtiötilauksen, digitilauksen tai Printti+digi -tilauksen, ota yhteyttä Kotitalon tilaajapalveluun

tilaukset@kotitalolehti.fi tai 09 2312 1751