Kolme vinkkiä taloyhtiön ikkunaremonttiin – ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 16.9.2020
Onnistunut ikkunaremontti parantaa asuinviihtyvyyttä. Tiivin ikkunat asennettiin raumalaiseen rivitaloon. Kuva: Pihla Group / Juha Sinisalo.

Ikkunaremontti vaikuttaa taloyhtiön energiankulutukseen ja asuinviihtyvyyteen, mutta miten varmistaa, että remontin jälkeenkin kotona voi surffailla kännykällä netissä? Kotitalon 29. syyskuuta pidettävästä webinaarista saat vastaukset sudenkuoppien välttämiseen.

Taloyhtiössä ikkunaremontti tulee yleensä vastaan, kun rakennuksessa on eletty 30-50 vuotta. Remonttiajankohtaan vaikuttavat ikkunakarmien materiaalin lisäksi energiansäästöön ja asuinmukavuuteen liittyvät asiat sekä mahdolliset muut remontit. Ikkunat voidaan uusia erikseen tai esimerkiksi parveke- tai julkisivuremontin yhteydessä.

Lämmityslaskuja tarkasteltaessa kiinteistön heikoin kohta ilmanvaihdon jälkeen ovat ikkunat ja viemäri: niistä lämmitysenergiaa karkaa eniten harakoille. Koska ikkunoiden uusiminen pienentää asumisen hiilijalanjälkeä, remonttiin voi saada myös avustusta.

Onnistunut ikkunaremontti vähentää sisälle kantautuvan melun määrää, hallitsematonta vedon tunnetta sekä sisään pääsevän auringon paahteen määrää, joten myös asumisviihtyvyys parantuu monin tavoin.

Webinaarista vastaukset yleisimpiin kysymyksiin

Mistä sitten tietää, missä vaiheessa ikkunaremontti on järkevä tehdä? Entä mitä tavallisen taloyhtiön hallituksen jäsenen pitää ymmärtää U-arvoista, kun päätöstä ikkunaremontista ollaan tekemässä? Mistä ei kannata säästää? Ja miten voi varmistaa, etteivät uudet ikkunat estä mobiilidatan liikkumista?

Muun muassa näihin kysymyksiin vastauksia saa Kotitalon Kolme vinkkiä taloyhtiön ikkunaremonttiin -webinaarissa.  Maksuton webinaari pidetään tiistaina 29. syyskuuta klo 18. Webinaari kestää 45 minuuttia ja sen kaupallinen kumppani on Pihla.

Webinaarissa äänessä ovat Kotitalon tuottaja Mia Rouvinen ja Pihlan liiketoimintapäällikkö Jani Harja.  Kaikille avoin webinaari on suunnattu erityisesti taloyhtiöiden hallitusten jäsenille ja aktiivisille osakkaille.

Webinaariin päääsee ilmoittautumaan mukaan tästä linkistä. Ilmoittautuessa kannattaa vastata kysymykseen, mikä ikkunaremontissa askarruttaa eniten.

Räätälöimme webinaarin sisältöä vastausten perusteella. Webinaarin loppuun on myös varattu aikaa yleisökysymyksille. Tervetuloa mukaan!

Kiinnostaako Kotitalon tulevat webinaarit? Tilaa uutiskirje ja saat tiedon webinaareista ensimmäisten joukossa.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Energia Ikkunat Korjaushanke Sisäilma