Katso webinaaritallenne: Mihin kerrostalossa kuluu kaukolämpöä ja miten kuluissa voisi säästää?

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 2.9.2020
Mihin kaikkeen kaukolämpöä käytetään kerrostalossa?

Kotitalon elokuun webinaarin aiheena on kaukolämmön kulutus kerrostaloissa ja keinot kulujen vähentämiseksi eri-ikäisissä taloyhtiöissä. Tallenne webinaarista on nyt katsottavissa.

Kaukolämpölaskujen summat puhuttavat usein kerrostaloyhtiöiden yhtiökokouksissa. Kotitalon elokuun webinaarissa kerrotaan, mihin kaikkeen lämmitystä taloyhtiössä tarvitaan, miten oman taloyhtiön kulutusta voi verrata muihin kiinteistöihin ja mitä säästömahdollisuuksia on tarjolla. 

Näihin asioihin pureudutaan tarkastelemalla kolmen oikean esimerkkitaloyhtiön kaukolämmön kulutuksen tietoja.  Kulutusanalyysi olisi hyvä tehdä jokaiseen taloyhtiöön, sillä lämmitys on yleensä taloyhtiön suurin yksittäinen menoerä.

Ilmaisen webinaarin kaupallinen kumppani on Wattinen. Webinaarissa kaukolämpöasioista keskustelevat Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo ja Wattisen liiketoimintajohtaja Mikko Lietsalmi DNA:lta.

Elokuun 26. päivä pidetyn webinaarin tallenteen voit nyt katsoa tämän linkin kautta YouTubesta. Tallenne kestää 45 minuuttia.

Toukokuussa pidetyn Kotitalon webinaarin tallenteen voit puolestaan katsoa tämän linkin kautta Youtubesta. Webinaarin aiheena oli energiatehokkuutta ja säästöjä asumiseen ja kaupallisena kumppanina Wattinen. Tallenne kestää 45 minuuttia.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia Lämmitys