Mihin kerrostalossa kuluu kaukolämpöä ja miten kuluissa voisi säästää? – osallistu webinaariin

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 15.6.2020
Mihin kaikkeen kaukolämpöä käytetään kerrostalossa?

Kotitalon elokuun webinaarin aiheena on kaukolämmön kulutus kerrostaloissa ja keinot kulujen vähentämiseksi eri-ikäisissä taloyhtiöissä. Ilmoittaudu mukaan nyt.

Kaukolämpölaskujen summat puhuttavat usein kerrostaloyhtiöiden yhtiökokouksissa. Kotitalon elokuun webinaarissa kerrotaan, mihin kaikkeen lämmitystä taloyhtiössä tarvitaan, miten oman taloyhtiön kulutusta voi verrata muihin kiinteistöihin ja mitä säästömahdollisuuksia on tarjolla. 

Näihin asioihin pureudutaan tarkastelemalla kolmen oikean esimerkkitaloyhtiön kaukolämmön kulutuksen tietoja.  Kulutusanalyysi olisi hyvä tehdä jokaiseen taloyhtiöön, sillä lämmitys on yleensä taloyhtiön suurin yksittäinen menoerä.

Ilmainen webinaari pidetään keskiviikkona 26. elokuuta kello 18, ja se kestää 45 minuuttia. Webinaarin kaupallinen kumppani on Wattinen. Webinaarissa kaukolämpöasioista keskustelevat Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo ja Wattisen liiketoimintajohtaja Mikko Lietsalmi DNA:lta.

Webinaari on tarkoitettu taloyhtiön hallitusten jäsenille ja aktiivisille osakkaille. Ilmoittaudu nyt mukaan tästä linkistä!

Toukokuussa pidetyn Kotitalon webinaarin tallenteen voit puolestaan katsoa tämän linkin kautta Youtubesta. Webinaarin aiheena oli energiatehokkuutta ja säästöjä asumiseen ja kaupallisena kumppanina Wattinen. Tallenne kestää 45 minuuttia.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia Lämmitys