Kotitalon webinaarin aiheena energiatehokkuutta ja säästöjä asumiseen – katso tallenne!

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 20.5.2020
Pattereihin vaihdetaan älytermostaatit

Kotitalo ensimmäisen webinaarin aiheena on energiatehokkuutta ja säästöjä asumiseen. Toukokuun puolivälissä pidetyn webinaarin tallenne on nyt katsottavissa. Webinaarin kaupallinen kumppani on Wattinen.

Asuminen ja erityisesti lämmitys tuottavat yksittäisen suomalaisen suurimmat ilmastopäästöt. Kun lämmitys samaan aikaan tuottaa taloyhtiölle sen isoimmat juoksevat kulut, energiatehokkuuteen on alettu kiinnittää erityistä huomiota.

Kotitalon ensimmäisessä webinaarissa pohditaan, mitä erilaisia toimenpiteitä taloyhtiöillä on käytettävissään energiatehokkuuden parantamiseksi ja millaisia investointeja ne vaativat osakkailta. Keskustelussa avataan myös sitä, mitä uutta tekoäly ja olosuhteita mittaavat anturit voivat tähän kokonaisuuteen tuoda.

Esimerkkinä keskiviikkona 13. toukokuuta pidetyssä webinaarissa esitellään Wattisen älylämmityspalvelun toimintaa ja taloyhtiölle tuottamaa säästöä.

Webinaarissa aiheesta keskustelevat asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta ja liiketoimintajohtaja Mikko Lietsalmi Wattiselta. Webinaari kestää 45 minuuttia.

Webinaari on tarkoitettu taloyhtiön hallitusten jäsenille ja aktiivisille osakkaille. Webinaaritallenteen voit katsoa nyt tämän linkin kautta Youtubesta.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Energia Korjaushanke Lämmitys