Tervetuloa asumisen uuteen aikaan!

2.11.2020
Asumisen uusi aika on Kotitalon kaikille avoin ja ilmainen taloyhtiöasumisen virtuaalitapahtuma

Kotitalo järjestää Suomen suurimman, maksuttoman ja kaikille avoimen taloyhtiöasumisen virtuaalitapahtuman tiistaina 1.12.2020. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Puolet suomalaisista asuu taloyhtiöissä, mutta mitä kaikkea asuminen taloyhtiössä tarkoittaakaan? Tule mukaan vuoden suurimpaan asumisen virtuaalitapahtumaan ja pääse asumisessasi kerta heitolla uuteen aikaan.

– Suomalainen taloyhtiö on ainutlaatuinen asumisen muoto, joka koskettaa noin 2,7 miljoonaa suomalaista. Taloyhtiöasumiseen liittyy paljon lakeja, sääntöjä ja velvollisuuksia, mutta myös hyviä naapurisuhteita, kotoilua ja yhdessä tekemistä. On jo aika, että taloyhtiössä asuvat saavat oman virtuaalitapahtumansa, kertoo tapahtuman järjestävän Kotitalo-median päätoimittaja Maria Mäkinen.

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma tarjoaa selkeäksi pureksittua tietoa siitä, laki sanoo häiriötilanteista taloyhtiössä. Lisäksi kuullaan, mitä taloyhtiössä asuvan pitäisi tietää remonttirahoituksesta ja miten naapurisuhteet saadaan kukoistamaan.

– Kotitalon järjestämästä virtuaalitapahtumasta saat yhdellä kertaa kattavan tietopaketin yleisimpiin, asumiseen liittyviin kysymyksiin. Olemme keränneet tavallista ihmistä eniten askarruttavat ja kiinnostavat asiat yhteen iltaan, Mäkinen sanoo.

Tiistaina 1.12. järjestettävässä maksuttomassa virtuaalitapahtumassa katsotaan tulevaan ja tarjotaan ideoita asumisen parantamiseksi ja taloyhtiöiden kehittämiseksi. 

Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi luvassa on sukellus taloyhtiölle keskeisiin palveluihin ja niitä tarjoaviin yrityksiin. Kuulet tietoa niin taloyhtiön korjauksista, lämmityksestä, matoista, nettiyhteyksistä kuin asukasviestinnästä.

Tapahtumassa palkitaan myös Suomen paras taloyhtiö 2020. 

Osallistu kätevästi kotoa

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Osallistujan ei tarvitse tietää taloyhtiöasumisesta etukäteen, vaan tapahtumassa opit varmasti aiheesta lisää. 

– Rohkeasti vain kuulolle, osallistuminen ei voisi olla helpompaa. Voit liittyä mukaan virtuaalitapahtumaan omalta koneelta tai kännykältä, vaikka kotisohvalta, tapahtuman tuottaja Hilla Ronkainen kertoo. 

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma järjestetään tiistaina 1.12.2020. kello 17-19.15. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtumaan osallistuminen tapahtuu omalta tietokoneelta selaimen kautta. 

Tutustu ohjelmaan

17.00 Tervetuloa! Päätoimittaja Maria Mäkinen, Kotitalo-media
17.05 Tämä sinun pitää tietää remonttirahoituksesta
Vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa, Isännöintiliitto
17.20 Kumppanikisastudiossa Sweco ja Wattinen
Sami Koskela, linjajohtaja, Sweco Taloyhtiöpalvelut
Mikko Lietsalmi, Wattisen liiketoimintajohtaja, DNA Oyj

17.30 Mistä hyvät naapuruussuhteet on tehty?
Johtaja Marianne Falck-Hvilstafeldt, Isännöintiliitto
17.45 Kumppanikisastudiossa DNA ja RKM Group Oy
Katri Perälä, johtaja, Laajakaista ja TV-liiketoiminta, DNA Oyj
Valtteri Lappalainen, toimialajohtaja, RKM Group Oy

17.55 Kotitalon kuulumisia
18.00 Suomen paras taloyhtiö 2020
18.05 Kumppanikisastudiossa Hausvise ja Lindström
Petri Harjula, myyntijohtaja, Hausvise
Heli Siljamäki, myyntipäällikkö, Lindström

18.15 Mitä laki sanoo häiriötilanteista taloyhtiössä – tosielämän tapauksia
Lakiasiantuntija Laura Lithenius, Isännöintiliitto
18.45 Kumppaniesitykset messuständeillä
19.05 Yhteenveto sisällöstä ja kysymystuokio

Osallistumisehdot:

Virtuaalitapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojesi luovuttamisen webinaarin kumppanille sekä Kotitalo-medialle ja saavasi jatkossa taloyhtiöasumiseen liittyviä vinkkejä Kotitalolta. Vinkit voivat sisältää Kotitalon sähköistä suoramarkkinointia.

Huomioithan, että jokaisen virtuaalitapahtumaan osallistujan tulee ilmoittautua erikseen virtuaalitapahtumaan. Tapahtumaa ei suositella katsottavan esimerkiksi yhteisessä neuvottelutilassa, sillä tapahtumassa on henkilökohtaisia osuuksia, jossa osallistujat voivat tehdä itse valintoja.

Tapahtuman kumppaneina:

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Lainat Naapurit