Tervetuloa asumisen uuteen aikaan!

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 14.4.2021
Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma järjestetään toukokuussa.

Kotitalo järjestää kevään tärkeimmän taloyhtiöasumisen virtuaalitapahtuman keskiviikkona 19.5.2021. Ilmoittaudu mukaan nyt!

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma tuo jälleen taloyhtiömaailman tärkeimmät puheenaiheet ja kiinnostavimmat palveluntarjoajat yhden illan paketiksi. Puolet suomalaisista asuu taloyhtiöissä, mutta mitä kaikkea asuminen taloyhtiössä tarkoittaakaan? Tule kevään tärkeimpään asumisen virtuaalitapahtumaan kuulemaan, mistä ilmiöistä taloyhtiöissä pitää nyt tietää.

– Järjestimme Kotitalon oman taloyhtiöasumisen virtuaalitapahtuman ensimmäistä kertaa vuonna 2020, ja hyvän palautteen perusteella Asumisen uusi aika on tullut jäädäkseen, kertoo tapahtuman järjestävän Kotitalo-median päätoimittaja Päivi Maaniitty.

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma tarjoaa tällä kertaa katsauksen energiaremontteihin ja niiden avustuksiin, onnistuneen putkiremontin suunnitteluun sekä laadukkaaseen isännöintiin, josta kertoo Isännöinnin Auktorisointi ISA ry:n tuore asiamies Antti Kumpulainen.

– Haluamme tarjota kevään tapahtumassa monipuolisen paketin asukkaiden arkeen ja toisaalta taloyhtiön isoihin päätöksiin vaikuttavista aiheista, Mäkinen sanoo.

Keskiviikkona 19.5. järjestettävässä maksuttomassa virtuaalitapahtumassa katsotaan tulevaan ja tarjotaan ideoita asumisen parantamiseksi ja taloyhtiöiden kehittämiseksi.

Asiantuntijapuheenvuorojen lisäksi illan aikana tutustutaan kiinnostaviin palveluntarjoajiin, jotka esittelevät myös käytännön esimerkkitapauksia energian, korjausrakentamisen ja sähköisten palveluiden saralta.

Osallistu kätevästi kotoa

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma on kaikille avoin ja maksuton. Osallistujan ei tarvitse tietää taloyhtiöasumisesta etukäteen, vaan tapahtumassa opit varmasti aiheesta lisää.

–Voit liittyä mukaan virtuaalitapahtumaan kätevästi omalta tietokoneelta tai kännykältä, vaikka kotisohvalta, tapahtuman tuottaja Inka Kovanen kertoo.

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma järjestetään keskiviikkona 19.5.2021 kello 16.30-19.30. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtumaan osallistuminen tapahtuu omalta tietokoneelta selaimen kautta.

Asumisen uusi aika -virtuaalitapahtuma järjestetään keskiviikkona 19.5.2021. kello 16.30 alkaen. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtumaan osallistuminen tapahtuu omalta tietokoneelta selaimen kautta. 

Tutustu ohjelmaan

16.30 Virtuaalimessut aukeavat
17.00 Tervetuloa!
17.05 Hyöty irti energia-avustuksista! Vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa, Isännöintiliitto
17.25 Tapahtumakumppaneiden tietoiskut
Tiekartta taloyhtiön energiatehokkuuteen
Asiakaspalvelupäällikkö ja energia-asiantuntija Matti Hellgrén, Vahanen
Yksilöllistä kerrostaloasumista, lämmitys älyaikaan. Case As Oy Oskelantie 5
Wattisen liiketoimintajohtaja Mikko Lietsalmi, DNA Oyj
17.40 Vuotavatko teilläkin putket? Viisaita päätöksiä korjaushankkeisiin, Kehitysjohtaja Reetta Yrttimaa, Isännöintiliitto
18.00 Tapahtumakumppaneiden tietoiskut
Resurssitehokasta vettä ja lämpöä
Asiakkuusjohtaja Jukka Pennanen, Alva-yhtiöt Oy
Varmista mobiilisignaalin toimivuus taloyhtiön ikkunaremontin yhteydessä
Liiketoimintapäällikkö Jani Harja, Pihja ja Tiivi
18.15 Tauko
18.20 Mistä on laadukas isännöinti tehty? Asiamies Antti Kumpulainen, Isännöinnin Auktorisointi ISA ry ja lakiasiantuntija Jenni Lauhia, Isännöintiliitto
18.50 Tapahtumakumppaneiden tietoiskut
Helppo askel auton lämmityksestä lataukseen
Autonlatauslaitteiden tuotepäällikkö Jarmo Anttila, Fibox Oy
Miksi valita kotimainen etäkokouspalvelu?
Palvelu- ja kehitysjohtaja Tuomas Jurvelin, Viilu
19.05 Kiitokset ja siirtyminen kumppanijatkoille

Osallistumisehdot:

Virtuaalitapahtuma on maksuton ja avoin kaikille. Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt lomakkeelle täyttämiesi tietojesi luovuttamisen webinaarin kumppanille sekä Kotitalo-medialle ja saavasi jatkossa taloyhtiöasumiseen liittyviä vinkkejä Kotitalolta. Vinkit voivat sisältää Kotitalon sähköistä suoramarkkinointia.

Tapahtuman kumppaneina:

Alvan resurssitehokkuuspalvelut varmistavat, että taloyhtiöiden arki sujuu huolettomasti ja taloudellisesti. Energiaoptimoinnilla tasataan lämmön kulutuspiikkejä ja valvotaan lämpö- ja kosteusolosuhteita. Veden huoneistokohtaisella etäluennalla mahdollistetaan veden laskutus kulutuksen perusteella. Resurssitehokkuuspalveluistamme kiittävät niin kukkaro kuin luontokin.

Fibox-piharasiat ovat tuttuja monilta taloyhtiöiden pihoilta. Kaikki Fibox-piharasiat on suunniteltu vaativiin olosuhteisiin ja kestämään Suomen ilmaston monet kasvot. Fibox edistää ekologista asumista ja tuo markkinoille kestävät lämmitys- ja latausrasiat.

Pihla ja Tiivi takaavat onnistuneen taloyhtiön ikkunaremontin. Olemme parantaneet satojentuhansien suomalaisten asumismukavuutta remontoimalla taloyhtiöitä miljoonilla ympäristöystävällisillä ja kotimaisilla ikkunoilla ja ovilla. Näin voimme ikkuna- ja oviremonttien vahvana ammattilaisena taata, että meiltä löytyy aina asiakkaan arvoja ja tarpeita vastaavat ratkaisut.

Taloyhtiön hallituksen jäsen! Huolehdi taloyhtiöstä, saa aikaan säästöjä ja pidä taloyhtiön osakkaat sekä asukkaat tyytyväisenä! Ota kertaheitolla kunnon niskalenkki taloyhtiönne energia-asioista Vahasen palveluiden avulla. Suunnitellaan yhdessä tiekartta taloyhtiönne energiatehokkuuden kehittämiseen. Askel askeleelta, taloyhtiöllenne sopivin askelin.

Wattinen on kerrostalokotien älykäs lämmityksensäätäjä. Asukkaat voivat helposti asettaa ja ajastaa kotinsa jokaisen huoneen lämpötilan elämäänsä sopivaksi. Wattinen pitää tasaisen varmasti toivotun lämmön ja korjaa lämmitysjärjestelmän epätasapainoisuutta. Wattinen myös vähentää lämmitysenergian kulutusta ja samalla ilmastopäästöjä.  

Viilu on taloyhtiön päätöksentekoon, hallintaan, raportointiin, asiakirjojen hallintaan, etäkokouksiin ja viestintään sekä tehtävienhallintaan kohdennettu kotimainen verkkosovellus. Palvelua käyttävät isännöintiyritykset ja taloyhtiöt. Palvelua voi käyttää selaimella tai Viilu sovelluksella.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia Korjaushanke Lainat Putkiremontti