Webinaari: Mitä tulee ottaa huomioon, kun taloyhtiössä on hissi?

Kuva: KONE Hissit Oy

Kotitalon webinaarissa 22.11. klo 18 perehdytään KONE Hissit Oy:n asiantuntijan kanssa taloyhtiöiden hisseihin ja niiden vastuukysymyksiin.

Kotitalon ja KONE Hissit Oy:n Mitä tulee ottaa huomioon, kun taloyhtiössä on hissi? -webinaarissa tiistaina 22.11. klo 18 käydään asiantuntijavieraan kanssa läpi taloyhtiöiden tyypillisimpiä hisseihin ja niiden vastuukysymyksiin liittyviä asioita. Hissi kuuluu suomalaisten taloyhtiöiden peruskalustukseen ja se koetaan jokapäiväiseksi, tarpeelliseksi kulkuvälineeksi, jolta odotetaan turvallisuutta ja toimintavarmuutta.

Webinaarissa saat vastauksia esimerkiksi seuraaviin kysymyksiin:

  • Miten hissihuollon kokonaiskustannukset pysyvät hallinnassa? Esimerkkinä sähkö- ja energiatehokkuus
  • Onko hissi esteettömyys- ja turvallisuusvaatimusten mukainen?
  • Mikä on milloinkin toimivin ratkaisu hissin peruskorjaukseen – koko hissin uusiminen vai osittainen uusiminen?
  • Miten taloyhtiöiden hissiremontti voidaan rahoittaa?

KONE Hissit Oy tarjoaa myös kaikille koko webinaariin osallistuneille Kotipizzan lahjakortit. Saat lahjakortin postitse ilmoittautumisessa ilmoittamaasi osoitteeseen.

Ennen varsinaista webinaaria voit tutustua aiheeseen lukemalla KONEen uuden taloyhtiöiden hallituksille ja isännöitsijöille suunnatun hissioppaan sekä Hissin peruskorjausoppaan.

Mitä tulee ottaa huomioon, kun taloyhtiössä on hissi? -webinaari järjestetään tiistaina 22.11. klo 18.00. Maksuton ja kaikille avoin webinaari on suunnattu erityisesti asunto-osakeyhtiöaktiiveille.

Webinaarissa aiheesta kertovat lisää KONE Hissit Oy:n liiketoimintajohtaja Pasi Paukkonen sekä tiiminvetäjä Timi Peltomäki. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Hissit