Vuoden Putkiremontti -palkinnon voittaja kuuntelee osakkaita

22.1.2019
Putkiremontti onnistuu hyvin, etenkin, kun kuuntelee osakkaiden toiveita.

Vuoden 2015 kilpailun kärki oli tasainen ja korkealaatuinen, kiittää parhaan putkiremonttitoteutuksen valinnut raati. Putkiremonttien onnistumiseen auttoi huolellinen paneutuminen, asiantuntijoiden kiinnittäminen mukaan jo alussa ja kiirehtimätön eteneminen.

Tuomaristo valitsi voittajaksi helsinkiläisen As Oy Naapurintie 6, 8, 10:n putkiremontin. Kotitalon toimitus oli mukana voittajan valinnassa.

Tuomariston huomion kiinnitti erityisesti taloyhtiön osakkaiden mukaan ottaminen heti hankkeen alussa, kaikkien projektin vaiheiden läpikäynti tarkasti ja eri vaihtoehtojen karsiminen ylimääräisissä yhtiökokouksissa pudotusäänestyksillä.

Remontissa huomioitiin asukkaiden tarpeet

Osakkaiden tahto talonsa korjaamisesta ja korjaustavasta toteutui tehokkaasti järjestämällä useita sekä talo- että porraskohtaisia asukasiltoja, joissa suunnitelmista keskusteltiin ennen urakkaa.

Putkiremontin yhteydessä kokeiltiin ennakkoluulottomasti yhteistyötä paitsi lainoittajapankin myös aivan ulkopuolisten tahojen, kuten Helsingin Diakonissalaitoksen ja väliaikaismajoitusta järjestävän yrityksen kanssa.

As. Oy Naapurintie 6, 8, 10:n hallituksen puheenjohtaja on Ben Björkqvist. Taloyhtiön projektijohtajana oli Atte Stambej Vahanen Oy:stä.

Kilpailussa toiseksi sijoittui As. Oy Porthaninkatu 13 ja erityismaininnan sai As. Oy Säästövanha.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Putkiremontti