Valmiina digiaikaan!

Kirjoittanut DNA 11.10.2019

Tehokas ja huippunopea DNA Netti taloyhtiöille mahdollistaa kaikki uusimmat kotien ja taloyhtiöiden digitaaliset ratkaisut – nyt ja tulevaisuudessa.

Asukkaiden vaatimukset sähköisiä palveluita kohtaan kasvavat. Netin viihdepalveluiden käyttö lisääntyy vauhdilla ja esineiden internet laittaa asumisen arkea uusiksi. Yhä useammin myös yksinkertaiset asumiseen liittyvät asiat, vaikkapa saunan varaus tai tiedotteiden vastaanotto, halutaan hoitaa verkon yli. Tulevaisuudessa älyä löytyy yhtä lailla postilaatikoista kuin sähköautojen latauspisteistä. Etätöiden teko kotona lisääntyy ja siksi myös tietoturvaan on kiinnitettävä yhä enemmän huomiota.

Jo nyt DNA tarjoaa taloyhtiöille esimerkiksi sähköiseen asukasviestintään kehitetyn Kodinportti-palvelun sekä taloyhtiön tietoturvan hallintaan luodun TOSIBOX® -teknologian.

Kodinportti tuo taloyhtiöviestinnän nykyaikaan. Se korvaa perinteiset ilmoitustaulut, asukaslistat ja varausvihkot. Ilmoitustaulu muuttuu sähköiseksi porrasnäytöksi, ja lisäksi palvelua voi käyttää kätevästi omalla tietokoneella, tabletilla ja matkapuhelimella.

TOSIBOX® on kustannustehokas, laitteistopohjainen tietoturvaratkaisu DNA:n kiinteistöasiakkaiden talotekniikan varmistamiseksi. TOSIBOX® -teknologia luo täysin turvallisen etäyhteyden kiinteistöautomaation laitteisiin, joita voi hallita ja valvoa etänä mistä päin tahansa maailmassa. Yhteyteen pääsee käsiksi vain valtuutetuista laitteista.

DNA tarjoaa taloyhtiöille esimerkiksi sähköisen asukasviestinnän palveluita sekä taloyhtiön tietoturvaan liittyviä ratkaisuja.

Valitse digikumppani, jonka kanssa homma toimii

DNA Netti taloyhtiöille sekä tehokas DNA Valokuitu Plus -verkko mahdollistavat notkean digiloikan.

Tällä hetkellä verkko toimii jo erittäin nopealla 1 gigan nopeudella, mutta tavoitteena on päästä muutaman vuoden kuluttua jopa 10 gigan vauhtiin.

Kun haluat siirtää taloyhtiösi digiaikaan, me tarjoamme sinulle alueesi tuntevan paikallisen yhteyshenkilön sekä koko erillisen taloyhtiöpalvelumme tuen. Tehdään digitalisoituminen niin, että siitä on mahdollisimman paljon iloa sinulle ja koko taloyhtiöllesi.

Lue lisää DNA Netistä taloyhtiöille: dna.fi/taloyhtion-asukkaat

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Palvelut