Tuore osakas toivoo lisää sähköistä asiointia

Kirjoittanut Merilla Kivineva 6.3.2019

Mikko Kaikkonen on tuore osakas helsinkiläisessä taloyhtiössä. Hänen mielestään lähes kaikissa taloyhtiöissä olisi tarvetta kehittää sähköistä asiointia.

Tässä juttusarjassa osakas tai asukas lähettää terveisiä taloyhtiönsä hallitukselle.

Mikä asumisessa on sinulle tärkeintä?

Minulle tärkein asia asuntoa etsiessä on aina sijainti, katson sitä jopa korttelin tarkkuudella. Tietysti myös hinta on tärkeä. Lisäksi minua kiinnostaa alueen kehitys ja sitä kautta osakkeiden arvon kehitys. Asun Kalliossa ja täällä arvo on taattu.

Mitä kehittäisit taloyhtiössäsi?

Asia, jota lähes kaikki taloyhtiöt voisivat kehittää, on sähköinen asiointi. Edelleen saunavuoroista pitää soittaa jonnekin ja pesutupaan kävellä katsomaan, onko se vapaa, ja tehdä sitten varaus paperilistaan. Kaikki tällainen voisi olla netissä, jolloin esimerkiksi saunavuoroja voisi helposti vaihtaa.

Terveisesi hallitukselle?

Minulla ei vielä ole erityisiä terveisiä, sillä olen tuore osakas ja asunut yhtiössä vasta vähän aikaa. Hallitus tiedottaa kohtuullisesti. Tiedän hallituksesta vain puheenjohtajan, ja häneen voin olla tarvittaessa yhteydessä.

Kuka?

  • Nimi: Mikko Kaikkonen
  • Kaupunki: Helsinki
  • Taloyhtiö: As Oy Porthaninkatu 3
Merilla Kivineva

Kirjoittaja: Merilla Kivineva

Taloyhtiön seinien sisällä on koko elämän kirjo. Haluan tarjota Kotitalon lukijoille sisältöjä, jotka auttavat yhteispelin sujumisessa, tarjoavat ratkaisuja arkeen ja antavat luotettavaa tietoa. Toimin Isännöintiliitossa viestinnän asiantuntijana.

Katso kaikki artikkelit kirjoittajalta Merilla Kivineva →

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Asuntokauppa Viestintä