Toimiiko isännöitsijänne vastuullisesti?

Kirjoittanut Meri Siippainen 10.2.2020
Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alan parhaat. Tänä vuonna etsitään vastuullisia isännöitsijöitä.

Onko teidän taloyhtiönne isännöitsijä erityisen vastuullinen esimerkiksi ympäristöasioissa, tai kantaako isännöitsijänne sosiaalista vastuuta? Isännöintiliitto palkitsee vastuullisia isännöitsijöitä ja toimintatapoja. Ehdokashaku on auki ja jatkuu koko kevään.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain alan osaajia eri kategorioissa. Tänä vuonna palkintojen teemana on vastuullisuus.

Vastuullisuus taloyhtiömaailmassa ja isännöinnissä voi ilmetä monella tavalla. Se voi näkyä esimerkiksi toimintatavoissa asukkaiden suuntaan tai siinä, miten isännöintiyritys ottaa vastuuta ympäristöasioista. Konkreettisia arjen tekoja vastuullisuuden puolesta ovat esimerkiksi energiaremontti tai taloyhtiössä asuvan yksinäisen vanhuksen auttaminen. Vastuullisuus voi olla myös sitä, miten taloyhtiöiden hankkeissa on huomioitu koko alueen kehittäminen.

Lue lisää: Mitä on vastuullinen isännöinti?

Ehdokkaiksi ovat tervetulleita isännöitsijät ja isännöintiyritykset kaikkialta Suomessa.

Palkintoraadin asiantuntijoina toimivat asiakkuusjohtaja Aki Salo Isännöintiliitosta, elinkeino- ja kilpailuasioiden päällikkö Satu Grekin Suomen Yrittäjistä ja toimitusjohtaja Jyrki Laurikainen Raklista sekä asuinrakennusten energiatehokkuuden asiantuntija Teemu Kettunen Motivalta. Raati valitsee ehdokkaista finalistit, mutta lopulliset voittajat valitaan yleisöäänestyksellä. Voittajien julkistus tapahtuu isännöintialan päätapahtumassa Isännöintipäivillä syyskuussa.

Kaikkien ehdotusten tehneiden kesken arvotaan 100 euron SuperLahjakortti kesäkuussa. Kilpailun kategoriat, säännöt ja ilmoittautumislomakkeet ovat Isännöintiliiton verkkosivuilla.

Meri Siippainen

Kirjoittaja: Meri Siippainen

Viestinnän tuottajana kirjoitan sekä Kotitalon verkkoon että printtilehteen. Työssäni tykkään aivan erityisesti kurkistella tulevaan: mitä kaikkea asuminen ja siihen liittyvät palvelut voisivat olla, jos etsimme rohkeasti uusia ratkaisuja yhdessä.

Katso kaikki sisällöt kirjoittajalta Meri Siippainen →

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Taloyhtiön johtaminen