Tekeekö isännöitsijäsi hyvää yhteistyötä?

Kirjoittanut Meri Siippainen 26.3.2019
Isännöintiliitto palkitsee tänä vuonna erinomaisia arjen kumppaneita, joilta yhteistyö sujuu

Isännöintiliitto etsii palkittavaksi esimerkillistä arjen kumppania. Täyttääkö teidän taloyhtiönne isännöitsijä tai jopa koko isännöintiyritys nämä kriteerit? Vaikuta lopputulokseen ehdottamalla palkittavia.

Isännöintiliitto palkitsee vuosittain isännöintialan parhaita. Vuoden 2019 ehdokashaku on parhaillaan käynnissä ja jatkuu 26.5. saakka. Ehdotuksia kerätään isännöinnin asiakkailta, joilla on usein näkemystä yhteistyön sujumisesta niin arjessa kuin taloyhtiön erilaisissa projekteissakin.

Palkittavaksi isännöitsijäksi etsitään tänä vuonna esimerkillistä arjen kumppania, joka toimii menestyksekkäästi yhteistyössä isännöinnin asiakkaiden ja muiden sidosryhmien kanssa. Jos taloyhtiösi isännöitsijä täyttää nämä kriteerit ja ansaitsisi kiitoksen hyvästä yhteistyöstä, ilmoitathan hänet mukaan kisaamaan! Ehdotuksen voi jättää anonyymisti tai reilun yhteistyön hengessä kertoa kilpailuun ilmoitetulle asiasta etukäteen.

Myös muissa kilpailun kategorioissa otetaan vastaan ehdotuksia. Palkintokategorioita on neljä: Isännöitsijä 2019, Isännöintiyritys 2019, Isännöintiteko 2019 ja Palveluverkosto-yritys 2019.

Ehdotusten perusteella valittujen finalistien shortlistat julkaistaan Isännöintiliiton verkkosivuilla elokuussa ja lopulliset voittajat ratkeavat yleisöäänestyksellä syyskuussa. Kaikkien ehdotusten tehneiden kesken arvotaan kesäkuussa 100 € SuperLahjakortti, jonka voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Lue lisää Isännöintiliiton palkinnoista ja ilmoita ehdokkaasi mukaan kilpailuun.

Meri Siippainen

Kirjoittaja: Meri Siippainen

Viestinnän tuottajana kirjoitan sekä Kotitalon verkkoon että printtilehteen. Työssäni tykkään aivan erityisesti kurkistella tulevaan: mitä kaikkea asuminen ja siihen liittyvät palvelut voisivat olla, jos etsimme rohkeasti uusia ratkaisuja yhdessä.

Katso kaikki sisällöt kirjoittajalta Meri Siippainen →

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Palvelut Taloyhtiön johtaminen