Webinaari: Vinkit energiahukan vähentämiseen ikkunoiden huollon tai ikkunaremontin avulla

Kuva: Pihla

Kotitalon webinaarissa 28.2. klo 17 perehdytään Pihlan ja Tiivin asiantuntijoiden kanssa energiansäästöön ikkunoiden huollon tai remontin avulla.

Kotitalon Vinkit energiahukan vähentämiseen ikkunoiden huollon tai ikkunaremontin avulla -webinaarissa keskustellaan Pihlan ja Tiivin asiantuntijavieraiden kanssa ikkunoiden energiakulutuksen hallitsemisesta taloyhtiössä. Kuinka paljon ikkunat kuluttavat energiaa? Entä kuinka energiaa voisi säästää vanhoja ikkunoita huoltamalla tai ikkunaremontin keinoin?

Kuulet webinaarissa myös, miten lähteä selvityksessä liikkeelle, ja mitä tulisi huomioida jatkossa ikkunoiden energiatehokkuuden suhteen. Webinaarin jälkeen tiedät, kuinka taloyhtiössä voidaan pienentää ikkunoiden energiahukkaa ja lisätä asumisviihtyvyyttä.

Webinaarissa aiheesta kertovat lisää Pihla ja Tiivin liiketoimintapäällikkö Jani Harja ja avainasiakaspäällikkö Tomi Nukari. Heidän kanssaan keskustelemassa on Marianne Falck-Hvilstafeldt Kotitalo-mediasta.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.