Webinaari: Vesitehokkuudellako energiansäästöä?

Kuva: Smartvatten

Kotitalon webinaarissa 7.12. klo 17 perehdytään Smartvattenin asiantuntijan kanssa taloyhtiön energiansäästöön vesitehokkuuden näkökulmasta.

Kotitalon ja Smartvattenin Vesitehokkuudellako energiansäästöä? -webinaarissa keskiviikkona 7.12. klo 17 käydään asiantuntijavieraan kanssa läpi konkreettisia keinoja taloyhtiön energiatehokkuuden lisäämiseksi veden säästämisen ja mittauksen avulla. Tyypillisesti taloyhtiöissä saatetaan esimerkiksi olettaa, että vedenlämmityksessä ei kulu energiaa, pienillä säästötoimilla ei ole merkitystä tai että käytän saman verran vettä kuin naapurini.

Webinaarista saatkin mukaasi ymmärrystä vedensäästön merkityksestä taloyhtiössä sekä käytännön vinkkejä säästötoimiin. Kuulet myös tarkemmin vedenmittauksen teknologisista mahdollisuuksista. Illan aikana esitellään kiinnostavia case-esimerkkejä esimerkiksi vuotojen ehkäisystä ja vesilaskutuksen konkreettisista vaikutuksista energiansäästöön.

Webinaarissa aiheesta kertoo lisää Verton vedenmittauksen asiantuntija Merja Lindell. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia Vesi