Webinaari: Uusi pelastuslaki 2024: Vastuu asuntojen palovaroittimista siirtyy taloyhtiölle

Kuva: FSM Oy

Kotitalon webinaarissa 30.3. klo 17 perehdytään FSM:n asiantuntijan kanssa uuteen pelastuslakiin ja sen tuomiin muutoksiin taloyhtiöissä.

Uusi pelastuslaki 2024: Vastuu asuntojen palovaroittimista siirtyy taloyhtiölle -webinaarissa keskustellaan FSM Oy:n asiantuntijan kanssa uudesta pelastuslaista ja sen tuomista muutoksista. Uuden lain myötä vastuu jokaisen asunnon palovaroittimista siirtyy taloyhtiölle.

Kuulet webinaarissa, mitä uusi pelastuslaki tarkoittaa juuri sinun taloyhtiöllesi, mitä hyötyjä se tuo paloturvallisuuteen, ja miten lakimuutosta kannattaa jo ennakoida. Kuulet myös, milloin palovaroittimet täytyy lain mukaan testata tai vaihtaa, ja miten testaus tai tarkistus voidaan tehdä etänä jopa mobiilisovelluksella.

Webinaarissa aiheesta kertoo lisää FSM Oy:n liiketoimintajohtaja Panu Savela. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Paloturvallisuus