Webinaari: Tiedä täsmälleen, mitä kattosi kaipaa

Taloyhtiön kattoremontti Kuva: Kattotutka

Kotitalon webinaarissa 17.5. klo 17 keskustellaan Kattotutkan sekä vakuutuksien asiantuntijoiden kanssa taloyhtiön katon säännöllisestä ylläpidosta ja vakuutusasioista.

Kotitalon webinaarissa tiistaina 17.5. klo 17 keskustellaan taloyhtiön katon säännöllisen tarkastuksen ja huollon merkityksestä yhdessä Kattotutkan asiantuntijan kanssa. Webinaarissa käydään läpi, kuinka katon ylläpitoon tulisi suhtautua ja miten se kannattaa toteuttaa taloyhtiössä. Lisäksi kuulet, mitä kaikkea vakuutus korvaa ja mitä ei.

Vesikatto ja sen ylläpidon varmistaminen on kiinteistönomistajan vastuulla. Täyttämällä huolellisuusvelvoitteen voi välttää jopa satojen tuhansien vesi- tai turvallisuusvahingot. Webinaarissa käsitelläänkin vahinkoihin varautumista ja niiden ennaltaehkäisyä sekä vesikaton turvallisuutta asukkaan näkökulmasta.

Tiedä täsmälleen, mitä kattosi kaipaa -webinaari järjestetään tiistaina 17.5.2022 klo 17.00.

Aiheesta ovat kertomassa Kattotutkan kattotarkastusten työpäällikkö Reijo Inkeroinen sekä Howden Finland Oy:n asiakkuusjohtaja ja rakennusinsinööri Antero Miikki. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäisten joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kaupallisena kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Katto