Webinaari: Sopiiko maalämpö meille? Mahdollisuudet ja haasteet taloyhtiössä

Kuva: Rototec

Kotitalon webinaarissa perehdytään Rototecin asiantuntijan kanssa maalämmön mahdollisuuksiin taloyhtiössä.

Sopiiko maalämpö meille? Mahdollisuudet ja haasteet taloyhtiössä -webinaarissa keskustellaan Rototecin asiantuntijan kanssa maalämmön mahdollisuuksista taloyhtiössä. Maalämpö säästää energiakustannuksissa, lisää omavaraisuutta ja on myös uusiutuva sekä päästötön energiamuoto. Samalla taloyhtiön energiatehokkuus voi parantua.

Kuulet webinaarissa selkokielellä maalämmön todellisista mahdollisuuksista ja haasteista. Mitä tulee ottaa huomioon teknisen toteutettavuuden sekä taloudellisen kannattavuuden näkökulmasta? Onko maalämpö on mahdollista ja kannattavaa juuri teidän taloyhtiössänne? Saat matkaan mukaan myös vinkit maalämpöselvityksen tekemiseen sekä vastauksia kysymyksiin.

Webinaarissa aiheesta kertoo lisää Rototecin suunnittelupäällikkö Jere Oksanen. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia