Webinaari: Räks! Kuka vastaa, kun parvekelasi rikkoutuu?

Kuva: Balkonser

Kotitalon webinaarissa 21.11.2023 keskusteltiin Balkonserin asiantuntijoiden kanssa siitä, kuka vastaa parvekelasien turvallisuudesta ja mitä muuta hyötyä parvekelasien huolto tuo.

Kotitalon webinaarissa tiistaina 21.11.2023 keskusteltiin Balkonserin asiantuntijoiden kanssa siitä, kuka vastaa parvekelasien turvallisuudesta ja mitä muuta hyötyä parvekelasien huolto tuo. Parvekelasien huolto on tärkeää myös taloyhtiön asukkaiden turvallisuuden kannalta.

Webinaarin kuultuasi ymmärrät parvekelaseihin liittyvät vastuukysymykset sekä yleiset taloyhtiön parvekelasien huollon käytännöt. Entä miten taloyhtiö voi säästää oikeanlaisella parvekelasien huolenpidolla ja miten kannattaa edetä, jos haluaa yhtiön huoltoasiat kuntoon?

Webinaarissa aiheesta ovat puhumassa Balkonserin Keski-, Itä- ja Pohjois-Suomen aluepäällikkö ja projektivastaava Marko Hyväri sekä Uusimaan ja Varsinais-Suomen aluepäällikkö ja projektivastaava Juha Suutari. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo. Webinaari on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Ikkunat