Webinaari: Miten vastuullisuus vaikuttaa taloyhtiön rahoitukseen ja asuntojen arvoon?

Kotitalon webinaarissa 3.10.2023 perehdyttiin Danske Bankin asiantuntijoiden kanssa siihen, kuinka taloyhtiön vastuullisella ja suunnitelmallisella kunnossapidolla vaikutetaan yhtiön arvoon sekä rahoituspäätöksiin.

Kotitalon webinaarissa 3.10.2023 keskusteltiin siitä, mitä vastuullisuus taloyhtiön hallinnossa käytännössä tarkoittaa ja mitä vaikutuksia sillä on taloyhtiön lainoituspäätöksiin. Webinaarissa Danske Bankin asiantuntijat käyvät läpi, miten pankki arvioi taloyhtiön rahoituskelpoisuutta sekä mitä vaikutuksia taloyhtiön remonttihistorialla ja tulevaisuuden korjaussuunnitelmilla on pankin rahoituspäätöksiin.

Kuulet webinaarissa myös taloyhtiöiden vihreistä lainoista, mihin tarkoituksiin niitä myönnetään ja mihin suuntaan asumisen vihreä rahoittaminen on menossa tulevaisuudessa.

Webinaarissa aiheesta ovat puhumassa Danske Bankin johtaja Ville Roihu sekä vastuullisen rahoituksen johtaja Jaakko Jukarainen. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Rahoitus