Webinaari: Miten saat kaukolämpölaskusta viidenneksen pois taloteknologian avulla?

Kuva: Tunesmart

Kotitalon webinaarissa 13.2.2024 keskusteltiin Tunesmartin asiantuntijoiden kanssa siitä, kuinka taloyhtiön kaukolämpölaskusta voi saada viidenneksen pois taloteknologian avulla.

Kotitalon kevätkauden ensimmäisessä webinaarissa 13.2.2024 keskusteltiin Tunesmartin asiantuntijoiden kanssa siitä, miten taloyhtiön kaukolämpölaskusta voi saada viidenneksen pois taloteknologian avulla.

Taloyhtiö ei voi kilpailuttaa kaukolämpötoimittajia ja hinta tulee annettuna. Taloyhtiö voi kuitenkin vaikuttaa siihen, miten se kaukolämpöä käyttää. Kaukolämmön käyttöä onkin mahdollista optimoida taloteknologialla niin, että lämmityslasku pienenee jopa 20% samalla, kun asumismukavuus paranee.

Kuulet webinaarissa vastauksen muun muassa siihen, mitä taloyhtiön hallituksen on hyvä tietää taloteknologiasta ja sen vaikutuksesta lämmityslaskuun. Lisäksi selviää, miten saat päivitettyä taloyhtiösi lämmityksen modernilla taloteknologialla ja mitä tämä tarkoittaa yhtiön energiatehokkuuden näkökulmasta pidemmällä aikavälillä.

Webinaarissa aiheesta olivat puhumassa EcoGuard Finlandin Tunesmart-palvelun myyntijohtaja Olli-Pekka Inget ja johtaja Tomi Silvonen. Heidän kanssaan keskustelemassa oli Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo. Webinaari on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia