Webinaari: Miten parannat lukitusturvallisuutta ja pienennät samalla kustannuksia?

Kotitalon webinaarissa 4.4.2024 keskusteltiin iLOQin asiantuntijoiden kanssa siitä, kuinka taloyhtiön lukitusturvallisuutta voi parantaa säästäen samalla kustannuksissa.

Kotitalon ja iLOQin Miten parannat lukitusturvallisuutta ja pienennät samalla kustannuksia? -webinaari järjestettiin 4.4.2024.

Turvallisuus ja kustannusten hallinta ovat nyt taloyhtiöiden arjessa ajankohtaisempia teemoja kuin koskaan, ja webinaarissa keskusteltiinkin iLOQin asiantuntijoiden kanssa siitä, miten taloyhtiön lukituksen voi uusia ilman investointia.

Kuulet webinaarissa vastauksen muun muassa siihen, mistä taloyhtiön päätöksentekijät saavat apua lukitushankkeiden suunnittelussa ja kuinka turvallisuus paranee kustannuksia samalla pienentäen. Lisäksi webinaarissa tutustutaan case-esimerkkinä Asunto Oy Munkkiniemen Kadettiin ja kerrotaan, kuinka taloyhtiön pääsynhallinta hoidetaan tehokkaasti ja turvallisesti remonttien aikana.

Webinaarissa aiheesta oli puhumassa iLOQin myyntipäällikkö Ville Vehviläinen. Hänen kanssaan keskustelemassa oli Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaari on tuotettu kaupallisessa yhteistyössä.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Lukot