Webinaari: Miksi sukittaminen on toimiva ratkaisu viemäreiden saneeraukseen?

Kiinteistön käyttöikä pitenee sukituksella Kuva: Picote

Kotitalon webinaarissa 6.4. klo 18 perehdytään viemärisukitukseen ja sen toteutukseen taloyhtiössä yhdessä PICOTEn asiantuntijoiden kanssa.

Kevään ensimmäisessä Kotitalon webinaarissa keskiviikkona 6.4. klo 18 pureudutaan yhdessä PICOTEn asiantuntijoiden kanssa viemärisukitukseen ja siihen, miten taloyhtiö voi hyötyä sukituksesta. Webinaarissa käydään muutaman esimerkin avulla lyhyesti läpi, mitä taloyhtiön tulisi odottaa sukitushankkeelta ja kuinka esimerkiksi mahdolliset ongelmakohdat ratkaistaan.

Kiinteistöjen ikääntyessä taloyhtiöiden korjausvelka kasvaa vuosi vuodelta. Taloyhtiön ratkaisu ikääntymistä vastaan on saneerata ja uudistaa kiinteistöä, jotta ylläpito ja tarvittavat korjaushankkeet voidaan tehdä yhtiön kukkarolle sopivalla aikavälillä. Voidaanko sukittamalla huojentaa taloyhtiön korjaustaakkaa?

Webinaarissa kuulet vastauksia esimerkiksi siihen, mitä viemärinsukitushanke käytännössä tarkoittaa, mitä taloyhtiö voi odottaa urakalta ja kuinka sukitushankkeesta syntyy yhtiölle hyötyjä. Saat webinaarista käytännön infopaketin, jota voit hyödyntää esimerkiksi hallituksen kokouksessa tai yhtiökokouksessa.

Miksi sukittaminen on toimiva ratkaisu saneerata viemärit ja miten taloyhtiö voi siitä hyötyä? -webinaari järjestetään keskiviikkona 6.4.2022 klo 18.00.

Aiheesta ovat kertomassa PICOTEn sukitusasiantuntija Mikko Saarijärvi, jolla on 15 vuoden kokemus alalta sukitusurakoinnin, suunnittelun ja valvonnan puolelta sekä myynti-ja markkinointijohtaja Tom Appelroth, jolla on useamman vuoden kokemus taloyhtiön hallitustyöskentelystä. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Putkiremontti