Webinaari: Ikkunaremontti vai huoltopalvelu? Ammattilaisten vinkit päätöksentekoon

Taloyhtiö voi valita huoltosopimuksen tai täyden ikkunaremontin väliltä. Kuva: Pihla

Kotitalon webinaarissa keskiviikkona 13.4. klo 18 puhutaan taloyhtiön ikkunoista Pihlan ja Tiivin asiantuntijoiden kanssa. Milloin tehdä remontti ja milloin valita huoltopalvelu?

Kevään toisessa Kotitalon webinaarissa keskiviikkona 13.4. klo 18 puhutaan taloyhtiön ikkunoista remontin ja huollon näkökulmasta. Taloyhtiön ikkunoiden ja ovien säännöllinen huolto ylläpitää asuinmukavuutta ja turvallisuutta, mutta on taloyhtiölle myös taloudellisesti kannattavaa. Joskus ikkunaremontti on kuitenkin väistämätön vaihtoehto, ja tilannearvion voi teettää huoltopalvelun kuntokartoituksessa.

Webinaarista saat mukaasi konkreettiset vinkit, joilla voit itsekin erottaa ikkunaremontin tarpeen ikkunoiden huoltotarpeesta. Kuulet samalla tietoa Pihlan vaivattomasta huoltopalvelusta, joka on taloyhtiön apuna kaikissa ikkunoiden ja ovien huoltotarpeissa alkuperäisestä valmistajasta riippumatta.

Ikkunaremontti vai huoltopalvelu? Ammattilaisten vinkit päätöksentekoon -webinaari järjestetään keskiviikkona 13.4.2022 klo 18.00.

Aiheesta ovat kertomassa Pihlan ja Tiivin taloyhtiömyynnin liiketoimintapäällikkö Jani Harja sekä huoltopalvelun avainasiakaspäällikkö Tomi Nukari. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Ikkunat