Webinaari: Kuinka alentaa taloyhtiön korjauskustannuksia ja kasvattaa arvoa?

Kotitalon webinaarissa 14.9. klo 17 perehdytään FCG:n ja Builderbotin asiantuntijoiden kanssa siihen, kuinka taloyhtiön korjauskustannuksia voi alentaa ja arvoa kasvattaa.

Kotitalon webinaarisyksy käynnistyy torstaina 14.9. klo 17, kun Kuinka alentaa taloyhtiön korjauskustannuksia ja kasvattaa arvoa? -webinaarissa keskustellaan FCG:n ja Builderbotin asiantuntijoiden kanssa korjauskustannuksista ja yhtiön arvon kasvattamisesta. Tule kuuntelemaan, miten voit huolehtia suurimmasta omaisuuserästäsi yhä paremmin.

Webinaarissa tutustutaan herättäviin tilastoihin, remonttien oikean ajoituksen tuomiin säästöihin sekä siihen, miten rakennuksen teknisen arvon tarkastelu paljastaa rakennuksen todellisen arvon ja miten se eroaa perinteisestä tavasta arvioida rakennuksen arvoa PTS-kustannuksiin perustuen.

Luvassa on konkreettisia vinkkejä, joista kaikkien hallitusten jäsenten sekä omistusasujien olisi hyvä tietää tai muistuttaa itseään. Lisäksi webinaarissa tutustutaan käytännön ratkaisuihin sekä FCG:n ja Älykäs PTS -palvelun väliseen yhteistyöhön, joiden myötä hyödyt on helppo saavuttaa käytännön arjessa.

Webinaarissa aiheesta kertovat lisää FCG:n johtava asiantuntija Paavo Kero ja Builderbotin toimitusjohtaja Patrick Nyberg. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

FCG TARKKA

Tarkka on uusi menetelmä, jolla korkealaatuisia kuntoarvioita voidaan tarjota huomattavasti totuttua edullisemmin. Tarkka yhdistää kuntoarvioinnin, PTS-suunnittelun sekä kustannuslaskennan, niin tulevien korjaustoimenpiteiden kuin rakennuksen teknisen nykyarvonkin osalta.

Tarkka on saavuttanut viimeisen vuoden aikana suuren suosion julkisomisteisten rakennusten kuntotarkasteluissa, kattaen koko suomalaisen rakennuskannan kirjon. Nyt toimialaa ravistelevaa Tarkkaa tarjotaan myös taloyhtiöille.

FCG on suomalainen suunnittelu- ja konsulttialan yritys, joka työllistää +700 osaajaa ympäri maailman.

ÄLYKÄS PTS

Älykäs PTS on johtava ohjelmisto taloyhtiön kunnossapidon hoitamiseen. Tämä hallituksen ja isännöitsijän yhteinen työkalu lisää läpinäkyvyyttä, tehostaa toimintaa ja ohjaa säästämään remonttikustannuksissa.

Palvelua on helppo käyttää ja se pitää sisällään kaikki tarvitsemasi toiminnallisuudet, kuten:

  • Kiinteistön nykytilan automaattisen visualisoinnin
  • PTS:n ja kunnossapitotarveselvityksen hallinnoinnin
  • Tarjouspyyntömateriaalien valmistelun
  • Kilpailutustyökalun, jolla tavoitat urakoitsijat, suunnittelijat sekä valvojat
  • Asiakirjojen hallinnoinnin
  • Huoltosuunnitelman hallinnoinnin
  • Täydellisen korjaushistorian automaattisen dokumentoinnin pilveen

Älykäs PTS on yhteensopiva FCG Tarkan kanssa, eli ehdotetut tulevat korjaustoimenpiteet siirtyvät palveluun automaattisesti.

Älykäs PTS on 2019 perustetun taloyhtiöihin keskittyvän teknologiayrityksen Builderbotin kehittämä ohjelmisto.

Webinaarin kumppaneina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Korjaushanke