Webinaari: Ajankohtaista taloyhtiöjuridiikasta

Kotitalon webinaarissa 16.4.2024 klo 17 pureudutaan asiantuntijavieraan kanssa taloyhtiöjuridiikan ajankohtaisiin aiheisiin, kuten naapurisopuun, tuholaisiin ja huoneistotietojärjestelmään.

ClickMeeting-webinaarialusta

Tule mukaan suosittuun Kotitalon lakiwebinaariin 16.4.2024 klo 17 kuulemaan taloyhtiöjuridiikan ajankohtaisia aiheita Isännöintiliiton lakiasiantuntijan kertomana. Kuulet tärkeimmät lakinostot seuraavista taloyhtiöille ajankohtaisista teemoista: 

  • Naapurista kuuluu meteliä, koirakin haukkuu ja lapset leikkivät äänekkäästi pihalla. Naapurit ärsyttävät aikaisempaa enemmän ja helpommin. Toisaalta häiriökäyttäytyminenkin on lisääntynyt. Mikä on tavanomaista elämää, jota on siedettävä, ja mikä saakin mennä sietokynnyksen yli? 
  • Tuholaiset taloyhtiöissä ovat lisääntyneet. Kuinka jätehuollossa ja muussa taloyhtiön toiminnassa on huomioitava lisääntynyt rotta- ja muu tuholaisriski? 
  • Millaisia vaikutuksia huoneistotietojärjestelmällä on osakkaiden osoitetietojen hallintaan sekä miten se näkyy yhtiökokouskutsuissa ja isännöinniltä tulevassa viestinnässä? Miten taloyhtiö voi hillitä kasvavia tiedotekuluja ja miten osakasviestintä olisi taloyhtiön talouden kannalta järkevää toteuttaa? 

Webinaarin aiheesta on puhumassa Isännöintiliiton lakiasiantuntija Sara Rintamo. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton johtaja Marianne Falck-Hvilstafeldt

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Naapurit Tuholaiset