Webinaari: Abloy Koti – Miten vältät lukitushankkeen sudenkuopat ja pysyt budjetissa?

Kotitalon webinaarissa 14.3. klo 17 perehdytään Abloyn asiantuntijoiden kanssa taloyhtiön lukitushankkeisiin ja niiden onnistumiseen.

Kotitalon Abloy Koti – Miten vältät lukitushankkeen sudenkuopat ja pysyt budjetissa? -webinaarissa keskustellaan Abloyn asiantuntijavieraiden kanssa lukitushankkeen alkuvaiheista ja kerrotaan, kuinka välttyä kompastuskiviltä.

Kuulet webinaarissa myös, miten valita sopiva lukitusratkaisu taloyhtiöön, miksi suunnittelu on tärkeä osa onnistunutta lukitushanketta ja mitä tulee ottaa huomioon hankkeen kilpailutuksessa. Saat webinaarista mukaasi vinkit taloyhtiön tarpeiden kartoittamiseen ja tietoa erilaisista lukitusratkaisuista. Konkreettisten esimerkkien kautta huomaat, mitä lukitushankkeessa on syytä ottaa huomioon ja kuinka taloyhtiö voi säästää aikaa, luontoa ja rahaa.

Webinaarissa aiheesta kertovat lisää Abloyn projektimyyntipäälliköt Valtteri Johansson ja Tapani Alanko. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaarin kumppanina

Kaikkiin Kotitalon webinaareihin voit osallistua kätevästi vaikka omalta kotisohvaltasi. Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.