Vinkit taloyhtiönetin vertailuun ja hankintaan

Taloyhtiönetti on asukkaille hyödyllinen. Kotitalon webinaari kertoo vinkit laajakaistan hankintaan. Kuva: Telia

Mitä pitää huomioida, kun hankitaan tai kilpailutetaan taloyhtiön laajakaistaa? Kotitalon webinaarissa kuulet neuvojen lisäksi ennakkotärppejä C More -suoratoistopalvelun ohjelmistosta.

Keskeinen osa taloyhtiöasumisen arkea on toimiva ja luotettava nettiyhteys. Koronapandemian myötä osakkaat ja asukkaat viettävät yhä enemmän aikaa kotona etätöiden, opiskelun ja vapaa-ajan viihteen parissa. Videoyhteyttä käytetään niin palavereissa kuin sukulaisille soitellessa.

Yhteinen taloyhtiönetti tulee yksittäiselle asukkaalle helposti halvemmaksi kuin oma liittymä. Taloyhtiön laajakaistaa hankittaessa tieto on kuitenkin tarpeen, sillä eri palveluntarjoajien välillä on eroja.

Kotitalon webinaarissa torstaina 29. huhtikuuta 2021 kuullaan, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota laajakaistapalvelua hankittaessa tai kilpailutettaessa, jotta omalle taloyhtiölle löytyvät sopivimmat palvelut. Selkeässä ja ymmärrettävässä tietopaketissa käydään läpi, minkälaisia palveluita moderni taloyhtiö voi tarjota asukkailleen. 

Laajakaista on tärkeä myös vapaa-ajalla

Toimiva ja ominaisuuksiltaan sopiva taloyhtiönetti parantaa nykyisten asukkaiden ja osakkaiden viihtymistä, mutta toimii myös mainevalttina esimerkiksi asuntokaupoissa. Töiden ja opiskelun lisäksi laajakaista mahdollistaa asukkaiden vapaa-ajan vieton, kuten verkkopelaamisen tai suoratoistopalveluiden katsomisen. 

Laajakaistavinkkien lisäksi webinaarissa paljastetaankin C More -suoratoistopalvelun tulevasta ohjelmistosta parhaita katseluvinkkejä.

Webinaarin kaupallinen kumppani on Telia, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.  

Laajakaista taloyhtiöön: Vinkit netin vertailuun ja hankintaan -webinaari pidettiin torstaina 29. huhtikuuta.

Webinaarissa aiheesta kertoo Telian myyntijohtaja Petteri Hernelahti. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Palvelut