Putkiremonttipäivä 2022

Tervetuloa Putkiremonttipäivään! Uudessa, maksuttomassa digitapahtumassa kuulet kaiken tarpeellisen taloyhtiön putkiremontista.

Kotitalo ja Isännöintiliitto järjestävät ensimmäistä kertaa kaikille avoimen Putkiremonttipäivän. Maksuttomassa digitapahtumassa perehdytään taloyhtiön putkiremonttiin kaikilta eri kanteilta: päätöksenteon, rahoituksen ja laadun näkökulmasta.

Tapahtuman paneelissa kuulet tapahtuman yhteistyökumppaneiden vinkkejä laadukkaisiin putkiremontteihin. Konkreettisten case-esimerkkien avulla taas paneudutaan putkiremonttien alueellisiin eroihin ja putkiremonttien haasteisiin ja onnistumisiin.

Kuinka sitten tehdä hyviä putkiremonttipäätöksiä ja viestä niistä mallikkaasti? Ja kuinka voit varautua putkiremontin haasteisiin? Entä miten koko remontti rahoitetaan ja suunnitellaan fiksusti ja ennakoivasti? Vastaukset myös näihin kysymyksiin saat Putkiremonttipäivässä.

Tapahtuman aikataulu:

16.00 Tervetuloa Putkiremonttipäivään!

16.00 Putkiremonttibarometri 2022 tulokset, vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa, Isännöintiliitto

16.25 Paneeli: Miten syntyy laadukas putkiremontti? Paneelin moderoi Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo ja keskustelemassa mukana:

myyntipäällikkö Salla Savolainen, Kylpyhuonekeskus / Temal
avainasiakaspäällikkö Anssi Rajanen, Kiilto
sukitusasiantuntija Mikko Saarijärvi, PICOTE

16.50 Tauko

16.55 Case 1: Putkiremontti pääkaupunkiseudulla

17.10 Case 2: Putkiremontti maakunnassa

17.25 Remonttirahoituksen ABC, asunto-osakeyhtiörahoituksesta vastaava johtaja Ville Roihu, Danske Bank

17.35 Päätöksenteon sudenkuopat, lakiasiantuntija Jenni Valkama, Isännöintiliitto

17.55 Päätössanat

Osallistumisehdot:

Tapahtuma on maksuton ja kaikille avoin. Tapahtumaan ilmoittautumalla hyväksyt tietojesi luovuttamisen tapahtuman kumppanille sekä Kotitalo-lehdelle ja saavasi jatkossa taloyhtiöasumiseen liittyviä vinkkejä Kotitalolta sekä muutamia viestejä kumppanilta. Vinkit voivat sisältää Kotitalon sähköistä suoramarkkinointia.

Vaikka seminaarin striimiä seurattaisiin porukalla, toivomme kaikkien ilmoittautuvan tapahtumaan erikseen, jotta olemme tietoisia katsojien kokonaismäärästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Putkiremontti