Päättääkö naapurisi kodistasi?

Miksi taloyhtiön hallitukseen kannattaa lähteä? Miten osakas voi parhaiten vaikuttaa kotitalonsa remontteihin ja päätöksiin? Aiheesta keskustellaan Kotitalon webinaarissa.

Isossa osassa suomalaisia taloyhtiöitä lähestyy vuoden tärkein päätöksentekotilaisuus, yhtiökokous. Miksi käyttää vapaa-aikaansa taloyhtiön kokoustamiseen, saati lähteä vapaaehtoiseksi hallitukseen?

Usea suomalainen taloyhtiö on rakennuksen korjausiässä, ja isot hankkeet koskettavat jokaisen osakkaan taloutta, oman asunnon arvoa sekä kodin viihtyvyyttä. Vuoden 2020 Putkiremonttibarometrin mukaan lähes 70 prosenttia taloyhtiöistä alkaa kuitenkin vasta suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat.

Kotitalon 3. maaliskuuta 2021 pidetyssä webinaarissa pureudutaan päätöksentekoon ja osakkaan vaikutusmahdollisuuksiin omassa kotitalossaan.

Miksi innostua hallitustyöstä?

Hallitustyöstä, osakkaan vaikutusmahdollisuuksista ja remonteista webinaarissa kertoo Isännöintiliiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa. Hänen kanssaan on keskustelemassa kotitalolehti.fin tuottaja Mia Rouvinen sekä osakasvieras Ida Levänen.

– Uskon, että etäkokousten yleistyessä hallituksiin on helpompi saada hyviä jäseniä, jotka näkevät taloyhtiön pitkäjänteisen ja oman asumisen kehittämisen arvon, kertoo Viljamaa.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Lue lisää aiheesta: Helsinkiläisyhtiön korjausvelka kasvoi niin suureksi, että edessä voi olla rakennusten purkaminen

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Korjaushanke Yhtiökokous