Miten uusia taloyhtiön lukitus?

Taloyhtiön lukkoremontti sujuu asiantuntijan avustuksella helposti.

Mistä lähteä liikkeelle, kun taloyhtiössä pitäisi toteuttaa lukkoremontti? Kotitalon webinaarissa 2. kesäkuuta perehdytään lukituksen uusimiseen.

Taloyhtiöarjen turvallisuudessa tärkeässä roolissa on rakennuksen ja asuntojen toimiva lukitus. Vaikka perinteiset mekaaniset avaimet kestävät hyvin aikaa, ne ja ovien lukkopesät eivät kuitenkaan ole ikuisia. Taloyhtiön lukkoremontti kannattaa suunnitella hyvin, sillä vaihtoehtoja toteutukseen on paljon.

Kotitalon webinaarissa keskiviikkona 2. kesäkuuta 2021 kuultiin, miten taloyhtiön lukkoremontti sujuu jouhevasti, ja miten lukitusalan asiantuntija voi auttaa taloyhtiön hallitusta valmistelussa.

Samalla selviää, milloin on oikea hetki miettiä lukituksen vaihtamista, ja miten taloyhtiön kannattaa aloittaa projekti.

Uudet lukot tarpeen perusteella

Lukkoremontti käynnistyy taloyhtiössä usein ajankohtaisesta tarpeesta: vanhat lukot ja avaimet temppuilevat tai tuntuvat epäluotettavilta.

Asukkaiden avainten kadotessa riittää lukkojen uudelleensarjoitus, mutta tässäkin yhteydessä voi herätä ajatus laajemmasta lukkojen uusimisesta. Hyvin suunniteltu ja valmisteltu lukkoremontti on vaivatonta koko taloyhtiölle, hallitus mukaan lukien.

Tämän hetken lukitusjärjestelmistä webinaarissa esitellään Abloyn uusi mekaaninen EASY -lukitusjärjestelmä sekä kerrotaan, mikä on Abloy Retrofit.

Webinaarin kaupallinen kumppani on Abloy, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Lukot vaihtoon – Taloyhtiössä on tulossa lukitushanke, mistä apua? -webinaari järjestettiin keskiviikkona 2. kesäkuuta.

Webinaarissa aiheesta kertovat Abloyn avainasiakaspäällikkö Markku Winberg ja projektimyyntipäällikkö Tapani Alanko. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Lukot