Mistä on kyse viemäristön huoltosopimuksessa?

Rakennuksen putkista kannattaa pitää ennakoiden huolta.

Putkiston kunnon selvittäminen ja erilaiset korjausvaihtoehdot ovat ajankohtaisia lukuisissa taloyhtiöissä ympäri Suomen. Ennakoimalla voidaan välttyä kalliilta yllätyksiltä.

Oman kotitalon putkisto jää usein vähälle huomiolle arjessa – niin kauan kuin se toimii moitteetta. Vesivahingot, odottamattomat vuodot ja viemärien remontointi sen sijaan herättävät helposti tunteita ja näkyvät konkreettisesti taloyhtiön ja osakkaiden taloudessa. Ennakointi sekä putkien kunnon tarkkaileminen ovat tärkeitä keinoja yllätysten välttämiseksi.

Kotitalon tiistaina 23. helmikuuta 2021 pidetyssä webinaarissa tutustutaan taloyhtiöille tarkoitettuun, kokonaan uuteen palveluun: viemäristön huoltosopimukseen. Mistä on kyse, miten kustannukset muodostuvat ja ennen kaikkea, mitä hyötyjä taloyhtiölle syntyy?

Huoltosopimuksessa riskejä jaetaan laajemmalle huomioiden, että monissa taloyhtiöissä ei ole enää jäljellä vaihtoehtoja perinteisille malleille.

Miten hallita vuotoriskejä?

Webinaarista on nyt saatavilla tallenne, jolta kuulet tarkemmin esimerkiksi vaihtoehtoisesta tavasta hallita mahdollisia vuotoriskejä sekä uudesta saneerauksen rahoitusmallista. Samalla selviää, miten viemäreiden kunnossapidosta voi ajatella kokonaan uudella tavalla.

Webinaarin kaupallinen kumppani on QL Protection Oy, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia. 

Webinaarissa aiheesta kertoo QL Protection Oy:n ja Quattro Lining Oy:n toimitusjohtaja Antti Hukkanen, ja mukana keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Korjaushanke Putkiremontti