Miksi moderni hissi nostaa asunnon arvoa?

Kone Hissit Oy valmistaa moderneja hissejä. Kuva: Kone Hissit Oy

Hissi on paljon muutakin kuin esteettömyyttä taloyhtiöön tuova ratkaisu. Osallistu Kotitalon marraskuun webinaariin ja kuulet modernien hissien ominaisuuksista ja siitä, mitä avustuksia on saatavilla hissiremonttiin.

Hissi on auton jälkeen käytetyin kulkuväline, mutta myös paljon muuta kuin pelkkä mekaaninen apuväline. Jatkuvasti kehittyvät digitalisaatio ja älypalvelut tekevät hissistä yhä keskeisemmän osan mitä tahansa rakennusta – voidaan puhua rakennuksen aivoista.

Kotitalon 11. marraskuuta 2020 pidetty webinaari paneutui modernien hissien ominaisuuksiin ja siihen, mitä kaikkea tulisi hissiremontissa ottaa huomioon.

Webinaarista on nyt saatavilla tallenne. Sillä kerrotaan esimerkkejä hissiratkaisuista ja -hankkeista sekä siitä, miten hissiremontti lisää rakennuksen vetovoimaisuutta, mahdollistaa älytalovalmiuden, esteettömyyden ja varmistaa toimivamman arjen taloyhtiössä.

Milloin on oikea aika hissiremontille? 

Tallenteen katsomisen jälkeen tiedät muun muassa sen, mikä on taloyhtiössä oikea aika asentaa tai uusia hissi, kuinka hissien vikamäärät saadaan minimiin, mistä on mahdollista saada tukea remontin kustannuksiin ja miten hissien materiaalivalinnat ja älypalvelut nostavat asunnon arvoa.  

Webinaarin kaupallinen kumppani on Kone Hissit Oy, ja tallenteen kesto on noin 45 minuuttia.  

Webinaaritallenteella hissiremonteista kertoo Kone Hissit Oy:n liiketoimintajohtaja Anne Tiri, jonka kanssa keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.  

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Hissit Korjaushanke