Kuinka säästää taloyhtiön vedenkulutuksessa?

Webinaaritallenteella kuullaan, miten tehokas vedenkulutus säästää taloyhtiössä rahaa ja vähentää riskejä.

Väärään paikkaan omia aikojaan valuva vesi voi muodostua taloyhtiölle suureksi kulueräksi. Tehokas vedenkulutus tarkoittaakin paitsi pienempää vesilaskua, myös pienempiä arjen riskejä. Asuntojen vesikalusteiden, kuten wc-pöntön ja lavuaarien säännöllinen tarkastus on kaikkien etu.

Kotitalon 14. syyskuuta 2021 pidetyssä webinaarissa kuullaan Enveran Fiksuvesi-palvelusta, jonka avulla taloyhtiö voi säästää vesilaskussaan. Webinaaritallenteelta selviää, miksi tehokas vedenkulutus ylipäätään kannattaa, ja miten digitaalinen etäseuranta on tässä apuna.

Kuinka paljon säästöä voi kertyä?

Veden hintaan kohdistuu suuria nousupaineita tulevaisuudessa. Taloyhtiöt eivät voi vaikuttaa varsinaiseen hintaan, mutta tehokkaaseen vedenkäyttöön lotrauksen sijaan on paljon mahdollisuuksia. Webinaaritallenteelta selviää, kuinka paljon vedenkulutuksen tehostamisella voi säästää, ja miten vesikalusteita kannattaa taloyhtiössä huoltaa.

Taloyhtiöiden hallitukset saavat webinaarista tarpeellista tietoa vedenkulutuksesta ja käytön mittaamisesta. Webinaarin kaupallinen kumppani on Fiksuvesi, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarissa aiheesta kertoo lisää Enveran Suomen myyntijohtaja Kari Haahtela. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaarin kumppanina

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia