Kuinka onnistua ison taloyhtiön energiaremontissa?

Kuva: LeaseGreen

Kotitalon webinaaritallenteella perehdytään energiaremontteihin erityisesti isojen taloyhtiöiden näkökulmasta. Webinaarissa selviää, miten remontti suunnitellaan ja kuinka taloyhtiö hyötyy panostuksesta.

Energiaremontti ja sen toteuttaminen mietityttävät nyt monessa taloyhtiössä. Mikä on meille sopivin tapa, ja kuinka varmistetaan, että remontista syntyy oikeasti säästöjä? Kotitalon webinaaritallenteella käsitellään energiaremontin toteuttamisesta erityisesti ison taloyhtiön näkökulmasta.

Webinaaritallenteella tutustutaan erilaisiin LeaseGreenin tekemiin remonttikokonaisuuksiin ja kuullaan taloudelliset faktat energiaremontin vaikutuksista.

LeaseGreenin energiaremonteissa taloyhtiöiden lämmitysenergian kulutus on pienentynyt yleensä 45–65 prosenttia, kun kaukolämpö on korvattu maalämpöjärjestelmällä. Webinaarissa asiantuntija kertoo tarkemmin säästöjen muodostumiseen vaikuttavista asioista, ja samalla selviävät muun muassa ARAn myöntämien energia-avustusten vaikutukset.

Vastauksia myös yleisimpiin kysymyksiin

Taloyhtiöiden hallitukset ja osakkaat saavat webinaarista mukaansa faktoja ja esimerkkejä onnistuneista energiaremonteista.

Kuulet webinaaritallenteella myös vastauksia yleisimpiin energiaremontin toteutusta koskeviin kysymyksiin, vaikka ison taloyhtiön energiaremontti ei olisi juuri nyt ajankohtainen. Webinaarin kaupallinen kumppani on LeaseGreen, ja tallenteen kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaaritallenteella aiheesta kertovat lisää LeaseGreenin asiakkuusjohtaja Sami Läntinen ja lämpöpumppuratkaisuiden suunnittelujohtaja Simo Nurmi. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Webinaarin kumppanina