Suomen paras taloyhtiö 2017: brändillä voittoon

27.9.2017
Kuva: Aino Huhtaniemi Kuvassa hallituksen jäsenet Aki Ylinen ja Anna Adams, hallituksen puheenjohtaja Suvi Kiesiläinen sekä hallituksen jäsen Anna-Maria Hiltunen. Kuva on otettu Asunto oy Agricolankulman kattoterassilla.

Kotitalo-lehden Suomen paras taloyhtiö 2017 -kilpailu huipentui Kiinteistö 2017 -tapahtumassa Helsingin Messukeskuksessa.

Voittajataloyhtiöksi valittiin Asunto Oy Agricolankulma Helsingin Kalliosta. Taloyhtiötä isännöi Mika Balk Westerstråhle & Co -isännöintiyrityksestä. Palkinnon kävivät noutamassa hallituksen puheenjohtaja Suvi Kiesiläinen sekä hallituksen jäsen Otto Heinonen.

Agricolankulman edustajien juhlintaa, kun voittaja oli julkistettu.

Isännöintiliiton julkaisema Kotitalo on suunnattu taloyhtiöiden hallituksille. Kilpailun tarkoituksena on nostaa esiin hyvän hallitustyön ja isännöinnin merkitystä. Kotitalon toimituksesta ja Isännöintiliiton henkilökunnasta koostunut raati painotti valinnassaan ennakoivan ja suunnitelmallisen kiinteistönpidon tärkeyttä, osakkaiden mielipiteiden selvittämistä, monikanavaista viestintää sekä digitaalisten ratkaisujen käyttöä.

Agricolankulma erottui muista finalisteista innovatiivisuudellaan ja brändillään. Taloyhtiöllä on esimerkiksi oma logo ja visuaalinen ilme, jopa perinteisen ilmoitustaulun ulkoasu on hiottu brändiin sopivaksi.

Viimeisteltyjen yksityiskohtien lisäksi taloyhtiössä on panostettu suuriin linjoihin: isännöinti ja hallitus haluavat yhdessä tuottaa selkeää ja laadukasta kiinteistöjohtamista.

Voittajataloyhtiö palkittiin tuhannen euron stipendillä sekä diplomilla. Kotitalo onnittelee voittajaa!

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Taloyhtiön johtaminen