Päättääkö naapurisi kodistasi? Ilmoittaudu maaliskuun alun webinaariin

17.2.2021

Miksi taloyhtiön hallitukseen kannattaa lähteä? Miten osakas voi parhaiten vaikuttaa kotitalonsa remontteihin ja päätöksiin? Aiheesta keskustellaan vuoden ensimmäisessä Kotitalon webinaarissa.

Isossa osassa suomalaisia taloyhtiöitä lähestyy vuoden tärkein päätöksentekotilaisuus, yhtiökokous. Miksi käyttää vapaa-aikaansa taloyhtiön kokoustamiseen, saati lähteä vapaaehtoiseksi hallitukseen?

Usea suomalainen taloyhtiö on rakennuksen korjausiässä, ja isot hankkeet koskettavat jokaisen osakkaan taloutta, oman asunnon arvoa sekä kodin viihtyvyyttä. Vuoden 2020 Putkiremonttibarometrin mukaan lähes 70 prosenttia taloyhtiöistä alkaa kuitenkin vasta suunnitella putkiremonttia, kun putket jo vuotavat.

Kotitalon kevään toisessa webinaarissa keskiviikkona 3. maaliskuuta 2021 pureudutaan päätöksentekoon ja osakkaan vaikutusmahdollisuuksiin omassa kotitalossaan.

Lue lisää: Helsinkiläisyhtiön korjausvelka kasvoi niin suureksi, että edessä voi olla rakennusten purkaminen

Miksi innostua hallitustyöstä?

Hallitustyöstä, osakkaan vaikutusmahdollisuuksista ja remonteista webinaarissa kertoo Isännöintiliiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa. Hänen kanssaan on keskustelemassa kotitalolehti.fin tuottaja Mia Rouvinen.

Maksuttomassa ja kaikille avoimessa webinaarissa pohditaan myös osakasvieraan kanssa, miksi taloyhtiön korjaushankkeista kannattaa välittää.

– Uskon, että etäkokousten yleistyessä hallituksiin on helpompi saada hyviä jäseniä, jotka näkevät taloyhtiön pitkäjänteisen ja oman asumisen kehittämisen arvon, kertoo Viljamaa.

Päättääkö naapurisi kodistasi? Hallitustyö ja osakkaan mahdollisuus vaikuttaa remontteihin -webinaari järjestetään keskiviikkona 3. maaliskuuta kello 14. Webinaarin kesto on 30 minuuttia ja se on kaikille avoin sekä maksuton.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Korjaushanke Yhtiökokous