Opiskelija arvostaa asumisen hinta-laatusuhdetta

Kirjoittanut Tuomas Lehtonen 12.4.2019
Kuva: Mikko Vähäniitty

Emilia Syrjä kiittää toimivasta huollosta ja hyvistä kierrätysmahdollisuuksista. Taloyhtiöönsä hän toivoisi grillikatosta ja enemmän yhteisiä tapahtumia.


Tässä juttusarjassa osakas tai asukas lähettää terveisiä taloyhtiönsä hallitukselle.

Mikä asumisessa on sinulle tärkeintä?

Kodin sijainti sekä asuinympäristön turvallisuus ja viihtyisyys ovat minulle tärkeimmät asiat. Opiskelijana arvostan myös asumisen hyvää hinta-laatusuhdetta. Taloyhtiön hyvät kierrätysmahdollisuudet ovat plussaa. Yhtiöömme tuli syksyllä muovinkierrätyspiste, josta olen tosi iloinen.

Mitä kehittäisit taloyhtiössäsi?

Kaipaisin yhtiöömme yhteistä saunaa sekä grillikatosta oleskelupihan yhteyteen. Lisäksi toivoisin pyörävarastoomme lämmitystä, jotta pyörän vaihteet eivät säilytyksessä jäätyisi. Olisi myös mukavaa, jos yhtiössämme olisi enemmän yhteistoimintaa. Yhteinen kevätpäivä, jossa voisi tutustua naapureihin, olisi mukava.

Terveisesi taloyhtiösi hallitukselle?

Hyvin on hommat hoidossa! Taloyhtiö on rauhallinen ja kierrätysasiat sekä kiinteistönhuolto on järjestetty hyvin. Esimerkiksi lumet aurataan pihalta nopeasti. Aamuvarhaisellakaan ei tarvitse kahlata lumessa. Meitä asukkaita myös tiedotetaan yhtiössä tapahtuvista asioista hyvissä ajoin.

Kuka?

  • Nimi: Emilia Syrjä
  • Kaupunki: Jyväskylä
  • Taloyhtiö: As Oy Jyväskylän Silva
Tuomas Lehtonen

Kirjoittaja: Tuomas Lehtonen

Asumisella on valtavan suuri merkitys meidän kaikkien elämään. Hyvä asuinympäristö edistää ihmisen hyvinvointia ja onnellisuutta. Kodeissa on myös kiinni valtaosa suomalaisten varallisuudesta. Toimittajana haluan olla välittämässä tietoa, jonka avulla Kotitalon lukijat voivat kehittää omista taloyhtiöistään yhä viihtyisämpiä, turvallisempia ja vetovoimaisempia asuinympäristöjä.

Katso kaikki artikkelit kirjoittajalta Tuomas Lehtonen →

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Naapurit Viestintä