Miten voin säästää vettä ja energiaa kotona?

Kirjoittanut Oras 29.4.2021
Älysuihku säästää energiaa kylpyhuoneessa. Kuva: Oras

Voit säästää energiaa valitsemalla kotiisi kulutusta hillitseviä suihkutuotteita. Älykäs suihku seuraa kulutusta reaaliaikaisesti.

Tiesitkö, että kulutamme suihkussa jopa 66 prosenttia kaikesta kotona käytetystä lämpimästä vedestä? Itse asiassa suihkussa kuluu minuutissa saman verran energiaa kuin mitä kodin valaistus kuluttaa keskimäärin päivän aikana.

Kestävä kehitys ja luonnonvarojen järkevä käyttö nousevat yhä tärkeämpään osaan yhteiskunnassamme. Kun on kyse muutosten toteuttamisesta jokapäiväisessä käytöksessämme, tarkoitus on hyvä, mutta todellisuus on usein päinvastainen. Hyvä esimerkki tästä on kuuma suihku.

Valitse kotisi suihkuratkaisut oikein

Oras-suihkujen tuotekehityksessä on kiinnitetty huomiota ympäristöystävällisyyteen ja siihen, että ne soveltuvat eri sukupolvien käyttöön.

Voit vaikuttaa kulutukseen valitsemalla kotiisi kulutusta hillitseviä suihkutuotteita: Termostaattihanan Eco-vaihtoehdossa veden virtaama on rajattu 12 litraan minuutissa ja 38 asteen oletuslämpötilalla säästetään energiaa ja varmistetaan miellyttävän lämmin suihkuvesi.

EcoFlow-toiminnolla varustettujen käsisuihkujen avulla voit vähentää vedenkulutusta jopa 50 prosenttia.

Ota avuksesi reaaliaikainen kulutuksenseuranta

Tyylikäs Oras Hydractiva Digital -käsisuihku on palkittu muotoilultaan ja sisältää älykkäitä toiminnallisuuksia. Suihkussa on esimerkiksi reaaliaikainen kulutuksenseuranta, joka auttaa käyttäjäänsä säästämään vettä.

Integroidun näytön kautta käyttäjät pystyvät optimoimaan suihkukäyttäytymisensä veden- ja energiankulutuksen osalta.

Lue lisää: Oraksen sivuilta: Vettä ja energiaa säästävät ratkaisut.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia Kylpyhuone Vesi