Mistä taloyhtiön vastuullisuus on tehty? Ilmoittaudu mukaan virtuaalitapahtumaan

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 2.9.2021
Kotitalon ja Sitowisen tapahtumassa perehdytään taloyhtiön vastuullisuuteen.

Maksuttomassa Viisi askelta kohti vastuullista taloyhtiötä -virtuaalitapahtumassa 22. syyskuuta kuullaan taloyhtiön vastuullisuudesta esimerkiksi energian ja osallistamisen näkökulmasta.

Huolellinen hankesuunnittelu, osallistava päätöksenteko ja energianäkökulmat ovat ajankohtaisia monen taloyhtiön arjessa, mutta kaikki näistä edistävät myös taloyhtiön vastuullisuutta. Vastuullisuuden huomioiminen parantaa käytännön asumisviihtyvyyttä ja tuo yhtiölle kustannussäästöjä. 

Kotitalon ja Sitowisen maksuttomassa ja kaikille avoimessa virtuaalitapahtumassa keskiviikkona 22. syyskuuta 2021 kuullaan, mitä taloyhtiön vastuullisuus tarkoittaa eri näkökulmista.

Viisi askelta kohti vastuullista taloyhtiötä -tapahtumassa Sitowisen asiantuntijat kertovat muun muassa kehityshankkeiden viestinnän merkityksestä ja kiinteistödatan hyödyntämisestä. 

Konkreettiset vinkit omaan arkeen

Illan päättää paneelikeskustelu, jossa kolme panelistia pureutuu erittäin ajankohtaiseen taloyhtiöiden energiatehokkuuteen niin ympäristön kuin taloudenkin näkökulmasta. 

Saat tapahtumasta oman taloyhtiösi arkeen mukaan konkreettisia vinkkejä, miten taloyhtiö ja sen asukkaat hyötyvät huomioimalla vastuullisuuden yhtiön toiminnassa. 

Virtuaalitapahtuman kaupallinen kumppani on Sitowise, ja illan ohjelman kesto on yhteensä 1,5 tuntia. Puhumassa ovat esimerkiksi Sitowisen korjausrakentamisen Kaakkois-Suomen johtaja Tommi Pilli sekä digitaalisen kiinteistöjohtamisen asiantuntija Janne Enkama. Molemmat ovat kokeneita alan konkareita, jotka ovat olleet vuosikymmeniä mukana alan hankkeissa. 

Viisi askelta kohti vastuullista taloyhtiötä -virtuaalitapahtuma järjestetään keskiviikkona 22. syyskuuta kello 18-19.30. Tapahtuma on maksuton ja avoin kaikille taloyhtiöaiheista kiinnostuneille. 

Tutustu illan ohjelmaan: 

18.00 Tervetuloa / Aki Salo, asiakkuusjohtaja, Isännöintiliitto 

Taloyhtiön kehityshankkeissa suunnittelu ja viestiminen on vastuullisuutta / Tommi Pilli, korjausrakentamisen Kaakkois-Suomen johtaja, Sitowise 

Kiinteistöjen ylläpidossa data mahdollistaa vastuullisuuden/ Janne Enkama, digitaalisen kiinteistöjohtamisen asiantuntija, Sitowise 

Kerrostalon korottaminen on kestävää kaupunkikehitystä, case As Oy Tammelan Puistokatu / Jouni Huura, alueyksikön johtaja, Sitowise

Taloyhtiön energiatehokkuus säästää lompakkoa ja luontoa -paneelikeskustelu / Keskustelemassa: 

  • Eero Puurunen, vanhempi ympäristöasiantuntija, arkkitehti SAFA, Sitowise 
  • Johannes Halmevuo, toimitusjohtaja, Aavatalo Oy 
  • Marko Tulamo, vanhempi energia-asiantuntija, Sitowise

Paneelin moderoi Isännöintiliiton vaikuttamis- ja tutkimusjohtaja Tuomas Viljamaa

19.30 Tilaisuuden päätös 

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia Vastuu Viestintä