Miksi moderni hissi nostaa asunnon arvoa? Osallistu webinaariimme

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 13.10.2020
Kone Hissit Oy valmistaa moderneja hissejä. Kuva: Kone Hissit Oy

Hissi on paljon muutakin kuin esteettömyyttä taloyhtiöön tuova ratkaisu. Osallistu Kotitalon marraskuun webinaariin ja kuulet modernien hissien ominaisuuksista ja siitä, mitä avustuksia on saatavilla hissiremonttiin.

Hissi on auton jälkeen käytetyin kulkuväline, mutta myös paljon muuta kuin pelkkä mekaaninen apuväline. Jatkuvasti kehittyvät digitalisaatio ja älypalvelut tekevät hissistä yhä keskeisemmän osan mitä tahansa rakennusta – voidaan puhua rakennuksen aivoista.

Kotitalon 11. marraskuuta pidettävä webinaari paneutuu modernien hissien ominaisuuksiin ja siihen, mitä kaikkea tulisi hissiremontissa ottaa huomioon.

Webinaarissa kerrotaan esimerkkejä hissiratkaisuista ja -hankkeista sekä siitä, miten hissiremontti lisää rakennuksen vetovoimaisuutta, mahdollistaa älytalovalmiuden, esteettömyyden ja varmistaa toimivamman arjen taloyhtiössä.

Milloin on oikea aika hissiremontille? 

Webinaarin jälkeen tiedät muun muassa sen, mikä on taloyhtiössä oikea aika asentaa tai uusia hissi, kuinka hissien vikamäärät saadaan minimiin, mistä on mahdollista saada tukea remontin kustannuksiin ja miten hissien materiaalivalinnat ja älypalvelut nostavat asunnon arvoa.  

Kello 18 alkavan webinaarin kaupallinen kumppani on Kone Hissit Oy, ja sen kesto on 45 minuuttia.  

Webinaarissa hissiremonteista kertoo Kone Hissit Oy:n liiketoimintajohtaja Anne Tiri, jonka kanssa keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.  

Kaikille avoin, maksuton webinaari on suunnattu erityisesti taloyhtiöiden hallitusten jäsenille, aktiivisille osakkaille ja asuntosijoittajille. Ilmoittaudu mukaan webinaariin tästä linkistä. 

Kone Hissit Oy tarjoaa kaikille koko webinaariin 11. marraskuuta osallistuneille pizzalahjakortit. Tervetuloa mukaan! 

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Hissit Korjaushanke