Kuinka onnistua ison taloyhtiön energiaremontissa? Ilmoittaudu webinaariin

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 8.9.2021
Kuva: LeaseGreen

Kotitalon webinaarissa 28. syyskuuta klo 17.30 perehdytään energiaremontteihin erityisesti isojen taloyhtiöiden näkökulmasta. Webinaarissa selviää, miten remontti suunnitellaan ja kuinka taloyhtiö hyötyy panostuksesta.

Energiaremontti ja sen toteuttaminen mietityttävät nyt monessa taloyhtiössä. Mikä on meille sopivin tapa, ja kuinka varmistetaan, että remontista syntyy oikeasti säästöjä? Kotitalon webinaarissa tiistaina 28. syyskuuta 2021 kuullaan energiaremontin toteuttamisesta erityisesti ison taloyhtiön näkökulmasta.

Webinaarissa tutustutaan erilaisiin LeaseGreenin tekemiin remonttikokonaisuuksiin ja kuullaan taloudelliset faktat energiaremontin vaikutuksista.

LeaseGreenin energiaremonteissa taloyhtiöiden lämmitysenergian kulutus on pienentynyt yleensä 45–65 prosenttia, kun kaukolämpö on korvattu maalämpöjärjestelmällä. Webinaarissa asiantuntija kertoo tarkemmin säästöjen muodostumiseen vaikuttavista asioista, ja samalla selviävät muun muassa ARAn myöntämien energia-avustusten vaikutukset.

Vastauksia myös yleisimpiin kysymyksiin

Taloyhtiöiden hallitukset ja osakkaat saavat webinaarista mukaansa faktoja ja esimerkkejä onnistuneista energiaremonteista.

Kuulet webinaarissa myös vastauksia yleisimpiin energiaremontin toteutusta koskeviin kysymyksiin, vaikka ison taloyhtiön energiaremontti ei olisi juuri nyt ajankohtainen. Webinaarin kaupallinen kumppani on LeaseGreen, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.

Webinaarissa aiheesta kertovat lisää LeaseGreenin asiakkuusjohtaja Sami Läntinen ja lämpöpumppuratkaisuiden suunnittelujohtaja Simo Nurmi. Heidän kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

XL-kokoisen taloyhtiön energiaremontti – Järkevästi, turvallisesti ja suorituskykytakuulla -webinaari järjestetään tiistaina 28. syyskuuta kello 17.30.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Energia