Jouluna nautitaan viihteestä ilman stressiä!

Kirjoittanut DNA 20.11.2020
Kotona nautit viihteestä helpoiten DNA TV Hubilla.

Parasta joulussa on herkkujen napostelu ja hyvästä viihteestä nauttiminen yhdessä koko perheen kanssa. DNA Netti + TV Hubi tekee siitä entistä helpompaa.

Jouluna ei huvita kiristää tunnelmaa monimutkaisen tekniikan kanssa painimalla. Onneksi DNA Netti on helppo hankkia ja ottaa käyttöön. Johto vain seinään ja menoksi!

Jos asennus silti hirvittää, DNA:n asennusmestari on apunasi.  Kerran hankitun netin nopeuttakin on jatkossa helppo päivittää omien muuttuvien tarpeiden mukaan.

DNA TV Hubissa viihde on yhdessä paikassa

Kotona nautit viihteestä helpoiten DNA TV Hubilla. Siihen voit poimia omat suosikkisi television ja netin tarjonnasta ja katsoa niitä TV-ruudulta.

DNA TV Hubissa on kaikkien suorien televisiokanavien lisäksi Google Play -kauppa, josta lataat haluamasi sovellukset yli 4000 sovelluksen valikoimasta.

Mukana muun muassa Yle Areena, Mtv, Ruutu, Netflix, Disney+ sekä lisäksi runsaasti pelejä, musiikkia ja muita hyötysovelluksia.

DNA TV -tilauksen hintaan sisältyy DNA TV Viihdekirjaston monipuolinen ja uusiutuva leffavalikoima. Mukana on myös DNA TV Vuokraamo, josta vuokraat kätevästi uusimmat hittileffat. Tallennustilaakin on rajattomasti. Kyllä näillä konsteilla joulun yli selviää!

DNA TV Hubilla katsot perus- ja maksukanavia myös netin kautta kaikkialla Suomessa.

DNA TV – se on se tuttu TV mutta vain entistä parempana

Ota TV mukaan! DNA TV -sovelluksella lempiohjelmasi ovat katsottavissa koko EU:n alueella – aina kun haluat, ruudulla kuin ruudulla.

TV-kanavat, suoratoistot, tallenteet ja leffavuokraamo kulkevat mukana puhelimessa, tabletissa tai läppärissä.

DNA Netti + TV Hubi:

  • Nopea DNA Netti
  • DNA TV Hubi
  • DNA TV -sovellus

Tutustu tarkemmin: dna.fi/dnatv

Taloyhtiösopimuksella saat nopean netin tuntuvasti edullisemmin

Jos haluat nauttia sujuvasta viihteestä parhaalla mahdollisella laadulla ja pitää silti nettilaskut pieninä, kannattaa tutustua DNA Nettiin taloyhtiöille.

Taloyhtiösopimuksella koko talon asukkaat saavat koteihinsa perusnopeudella toimivan netin, jonka hinta sisällytetään vastikkeeseen. Liittymisen jälkeen asukkaiden on helppo itse hankkia omia tarpeitaan vastaava asuntokohtainen nettiliittymä. Sen saa jopa puolet normaalihintoja edullisemmin.

Oman liittymän saa halutessaan jopa gigan nopeudella. Taloyhtiösopimus tuo koteihin myös DNA:n monipuoliset kaapeli-tv-palvelut.

DNA on taloyhtiön luotettava kumppani

DNA huolehtii taloyhtiön netti- ja TV-palvelut kerralla kuntoon.  Paikallinen yhteyshenkilö ja osaava maksuton taloyhtiöpalvelu varmistavat, että kaikki tilatut palvelut toimivat mutkattomasti nyt ja tulevaisuudessa.

Tutustu DNA Nettiin taloyhtiöille.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Viestintä