Jo yli 10 000 tilaajaa − Kotitalon uutiskirjeestä luet taloyhtiöasumisen ajankohtaiset asiat ensimmäisenä

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 27.9.2019
Kotitalon uutiskirje kertoo taloyhtiöasumisen ajankohtaisimmat asiat.

Kotitalon uutiskirjeen tilaajamäärä on kasvanut vauhdilla sen jälkeen, kun täysin uudistettu kotitalolehti.fi julkaistiin viime helmikuussa. Uutiskirje kertoo noin kerran kuussa taloyhtiöelämän tärkeimmät ja ajankohtaisimmat asiat sekä tarjoaa mielenkiintoisia lukujuttuja taloyhtiöasumisen ilmiöistä ja trendeistä.

− Kotitalo-media on taloyhtiöasumisen näköalapaikka, sillä sen kautta pääsee tarkastelemaan taloyhtiömaailmaa monesta eri suunnasta, kertoo Kotitalo-median päätoimittaja Maria Mäkinen.

Kotitalo-lehti on tuttuun tapaan kahdeksan kertaa vuodessa ilmestyvä lehti taloyhtiöiden hallituksille, ja sen tarkoitus on edistää hallitusten ja isännöinnin yhteistyötä ja tarjota selkeitä ratkaisuja taloyhtiöille.

Kotitalolehti.fi on puolestaan taloyhtiöasumisen ajankohtaismedia kaikille osakkaille ja asukkaille, ja se tarjoaa muun muassa vinkkejä ja neuvoja asumiseen, laajoja artikkeleita asumisen yhteiskunnallisista ilmiöistä sekä asiantuntijoiden blogikirjoituksia.

− Kotitalon uutiskirje, Facebook ja Twitter ovat Kotitalo-median tärkeitä osia, sillä niiden kautta tavoitamme lukijat ja voimme käydä heidän kanssaan keskustelua. Suosittelen myös Facebook-ryhmää Taloyhtiön hallitus, jos kaipaat vertaistukea ja vinkkejä hallitustyöhösi.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Viestintä