Pyörävarasto kuntoon: miksi taloyhtiön kannattaa järjestää varastotalkoot?

Kirjoittanut Marina Furuhjelm 23.5.2012

Taloyhtiön pyörävarasto kannattaa siivota säännöllisin väliajoin. Se parantaa varaston käyttömukavuutta ja paloturvallisuutta.

Hallituksella ei ole oikeutta heittää pois omaisuutta ilman omistajan lupaa. Katso lisää Kotitalo-videosta. Keskustele ja kommentoi!

Marina Furuhjelm

Kirjoittaja: Marina Furuhjelm

Maria Furuhjelm työskenteli Isännöintiliitossa lakiasiantuntijana vuoteen 2015 asti.

Katso kaikki artikkelit kirjoittajalta Marina Furuhjelm →

5 kommenttia

 1. Pyörävaraston siivouksessa on myös poistettava sellaiset pyörät, jotka on esim.muuton yhteydessä jätetty, ne eivät ole ajokunnossa, sekä selvästi huomattu niiden tarpeettomuus.
  Ilmoituksella hallituksen toimesta pyydetään asianomaisia merkitsemään nimellä ja asunnon numerolla pyöränsä, johonkin päivämäärään mennessä. Talkoissa poistetaan nimettömät pyörät, esim.roskalavalle, tehdään niistä luettelo/otetaan kuvat.
  Kun mainitaan, että ilman asinomaisen lupaa ei saa poistaa pyöriä;
  lupa poistamiselle on annettu jos ei ole merkitty omistajaa omaisuudelle? Ei se pyörävarasto tule järjestykseen, jos ns.romupyörille/kin ilmoittautuu jälkikäteen omistaja?

 2. Kun kotia vaille jääneet pyörät on kartoitettu, niille voi pääkaupunkiseudulla tilata vaivattoman ja ilmaisen noudon Pääkaupunkiseudun Kierrätyskeskuksesta.

  Kierrätyskeskuksessa pyörät kunnostetaan ja ne löytävät uuden omistajan. Näin hieman huonokuntoisemmatkin pyörät saavat uuden elämän ja ympäristön kuormitus vähenee!

  Noutopalvelun yhteystiedot löydät osoitteesta:
  http://www.kierratyskeskus.fi/palvelut/tavaran_maksuton_noutopalvelu

  1. Kiitos hyvästä vinkistä.

 3. Kierrätykseen mekin veimme pyörät, jotka voi vielä kunnostaa.Loput romuksi.

 4. Hyviä vinkkejä saa myös osoitteesta http://www.ovella.fi

Kirjoita kommentti

Hienoa että haluat jakaa omia kokemuksiasi. Pysy kuitenkin asiallisesti asiassa. Karsimme etukäteen kaikki alatyyliset kommentit, mainokset sekä tietenkin laittomat sisällöt. Mitä perustellummin asiasi esität, sitä varmemmin se tulee huomioiduksi.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Arki Paloturvallisuus