It’s a match! Deittisovellus Tinderissä on ominaisuuksia, jotka toimivat myös isännöinnin ostamisessa

Kirjoittanut Maria Mäkinen 27.8.2019

Tinder on sovellus, jonka avulla eri-ikäiset ihmiset voivat etsiä kännykällään itselleen kumppania, kaveria tai vaikkapa matkaseuraa.

Sovellus perustuu ihmisten profiileihin, joissa on aina ainakin kuva, etunimi ja ikä. Näiden perustietojen lisäksi sovellukseen kirjautuneet voivat halutessaan kertoa ammattinsa ja opiskelu- tai työpaikkansa sekä kirjoittaa itsestään pienen esittelyn. Käyttäjät voivat myös valita, minkä ikäistä seuraa he etsivät ja miltä etäisyydeltä.

Sovelluksen avulla toisilleen sopivat ihmiset ovat todistettavasti löytäneet toisensa: tunnen muutaman, jotka ovat päätyneet naimisiin ja perustaneet perheen. Toki hutejakin tulee paljon.

Parhaimmillaan Tinder-profiili paljastaa ihmisen arvoja ja toiveita, joiden osuminen yksiin kumppanin arvojen ja toiveiden kanssa on yksi tärkeä asia onnistuneen yhteiselämän kannalta.

Taloyhtiöilläkin on erilaisia toiveita ja tarpeita, eikä sopivaa kumppania, eli isännöintiä, ole välttämättä helppo löytää. Vaikka naapurissa olevan rivitaloyhtiön hallituksen puheenjohtaja kehuisi omaa isännöintiään, eivät sen tarjoamat palvelut välttämättä sovi parhaalla mahdollisella tavalla oman, 60 huoneiston yhtiön tarpeisiin.

Hyvä isännöinti tarkoittaa eri taloyhtiöille eri asioita. Siksi hyvää isännöintiä ei välttämättä löydy googlettamalla tai naapurilta kysymällä.

Lue myös: Nämä pari asiaa kertovat, onko isännöinti hyvää

Miltä kuulostaisi, jos taloyhtiöt voisivat hakea isännöintiä yhdestä paikasta? Isännöintiliiton Hae isännöintiä -palvelu tarjoaa taloyhtiöille mahdollisuuden etsiä sitä oikeaa itselleen tärkeiden kriteerien avulla.

Maria Mäkinen

Kirjoittaja: Maria Mäkinen

Maria Mäkinen toimi Isännöintiliiton media- ja vaikuttamisviestintäpäällikkönä vuoden 2021 loppuun saakka.

Katso kaikki sisällöt kirjoittajalta Maria Mäkinen →

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Taloyhtiön johtaminen