Pia Rauvanto: “Kotitalo tuo taloyhtiöihin oikeaa tietoa ja osaamista”

28.5.2024
Kuva: Teemu Tuuloskorpi 

Isännöitsijä Pia Rauvanto suosittelee Kotitalon tilaamista taloyhtiöille, koska hän on huomannut, että Kotitalossa julkaistusta tiedosta on merkittävää hyötyä taloyhtiön päättäjille ja asukkaille.

Netti ja media ovat tietoa pullollaan taloyhtiöpäättäjille, mutta oikeiden faktojen sekaan mahtuu paljon myös virheellistä tietoa. Se on yksi syy, miksi porvoolainen isännöitsijä Pia Rauvanto suosittelee taloyhtiöille Kotitalon tilaamista.

– Ilman Kotitaloa taloyhtiöt ovat puskaradion ja sosiaalisen median varassa, jolloin tieto saattaa olla vääristynyttä. Kotitalossa asiat on kirjoitettu selkeästi ja jutut ovat asiantuntijapainotteisia, Isännöintitoimisto Taimin yrittäjä sanoo.

Minusta on hienoa, että taloyhtiön kokoukseen tullaan välillä Kotitalo kainalossa ja minulle halutaan näyttää, että katsopas, mistä asiasta täällä kirjoitetaan.

Rauvanto on huomannut työssään, että Kotitaloa lukevilla taloyhtiöpäättäjillä on konkreettista tietoa asioista ja he osaavat siksi pitää taloyhtiöstään hyvää huolta.

– Minusta on hienoa, että taloyhtiön kokoukseen tullaan välillä Kotitalo kainalossa ja minulle halutaan näyttää, että katsopas, mistä asiasta täällä kirjoitetaan. Yhdessä selvitämme sitten asiaa lisää, Rauvanto kertoo.

Kotitalossa julkaistaan esimerkkitapauksia taloyhtiöiden ylläpitämisestä, kehittämisestä ja korjaamisesta, annetaan vastauksia juridisiin kysymyksiin, näkökulmia ja tietoa taloyhtiön talouteen sekä ajatuksia hallitustyön kehittämiseen. Rauvanto on huomannut, että varsinkin remontteihin ja isännöitsijän sekä huoltoyhtiön väliseen työnjakoon liittyvät tiedot kiinnostavat taloyhtiöissä.

Jos yksi ei halua, muut saavat

Kaikki eivät halua Kotitalon tilausta itselleen, ja siksi tilausmalli on joustava. Taloyhtiötilauksen vuosihinta 159,50 euroa sisältää Kotitalo-tilauksen koko taloyhtiölle. Tilaushinnalla saa kuusi kertaa vuodessa ilmestyvän paperilehden enintään viidelle hallituksen jäsenelle sekä koko talon asukkaille taloyhtiökoodin, jolla saa kotitalolehti.fi:n kaikki sisällöt käyttöönsä.

– Jos esimerkiksi puheenjohtaja ei halua paperilehteä omaan kotiinsa, olemme sopineet, että lehti postitetaan vain muille hallituksen jäsenille, kun se kerran on mahdollista, Rauvanto sanoo.

Kotitalolehti.fi:ssä julkaistaan osa paperilehden jutuista ja lisäksi omia verkkojuttuja sekä asiantuntijablogeja. Tilaajat saavat maksutta käyttöönsä myös hallituksen jäsenille räätälöidyn verkkokurssin.

Taloyhtiö voi pyytää myös isännöitsijää hoitamaan Kotitalon tilauksen, kuten Pia Rauvanto on asiakkaidensa toiveesta tehnyt.

Tilaa Kotitalo ja tule tekemään omasta taloyhtiöstäsi maailman paras!