Tilaa Kotitalo

Varmista pääsy taloyhtiömaailman näköalapaikalle tilaamalla Kotitalo koko taloyhtiöllesi! Kotitalon tilaajana pääset lukemaan ajankohtaiset ja laadukkaat taloyhtiöasumisen jutut sekä printissä että kotitalolehti.fi:ssä. 

Kuva: Anna-Kaisa Jormanainen

Lehti koko hallitukselle

Kotitalon taloyhtiö-tilaus sisältää paperisen lehden 1-5 hallituksen jäsenelle kuusi kertaa vuodessa.
Voit ilmoittaa hallituksen tiedot tällä sivulla.

Voit ilmoittaa maksimissaan viiden henkilön osoitteen. Päivitämme tiedot tilausrekisteriimme.
Käytämme saatua postiosoitetta paperilehden toimittamiseen ja sähköpostiosoitetta verkkolehden käyttäjätunnusten tallentamiseen.

Kaikissa kysymyksissä voit olla yhteydessä Kotitalon tilaajapalveluun:
puh. 09 2312 1751 tai tilaukset@kotitalolehti.fi.

Päivitä hallituksen tiedot

Löydät taloyhtiönne oman taloyhtiökoodin viimeisimmän lehden takakannesta oman postiosoitteesi yläpuolelta. Tarvittaessa voit käyttää myös asunto-osakeyhtiönne Y-tunnusta.

  • Etunimi Sukunimi Actions
       
  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

Tee osoitteenmuutos

Ilmoita tällä lomakkeella uusi toimitusosoite, kun jäät pois hallituksesta ja haluat siirtää lehden seuraajallesi. Jos haluat tämän jälkeen jatkaa tilausta yksityishenkilönä, tee uusi tilaus.

Kuulumisia Kotitalosta -uutiskirjeen osoitteenmuutoksen voit tehdä uutiskirjeen lomakkeella antamalla ensin uuden osoitteen ja perumalla sitten tilauksen vanhaan osoitteeseen.

Päätä tilaus

Tällä lomakkeella voit päättää taloyhtiötilaukseen kuuluvan oman Kotitalo-kappaleesi toimittamisen. Koko taloyhtiön tilauksen voi irtisanoa hallituksen nykyinen puheenjohtaja tai isännöitsijä ottamalla yhteyttä Kotitalon tilaajapalveluun.

Digitilauksen tai yksittäisen Printti+digi -tilauksen irtisanominen tapahtuu tilaajapalvelun kautta.

Jos taloyhtiölläsi on Kotitalon tilaus ja sinulle tulee kotiisi paperinen Kotitalo-lehti, voit päättää oman kappaleesi toimittamisen tällä lomakkeella.

Irtisanoaksesi taloyhtiötilauksen, digitilauksen tai Printti+digi -tilauksen, ota yhteyttä Kotitalon tilaajapalveluun

tilaukset@kotitalolehti.fi tai 09 2312 1751

Miksi tilata Kotitalo?

Lukijamme sanoin Kotitalossa on karuja mutta myös “oma koti kullan kallis” -kertomuksia kirjoitettuna lämpöisellä otteella. Asiantuntijoiden tuoma tietopuoli mukaan luettuna.

(Marja, Imatra)

Kuva: Anna-Kaisa Jormanainen

Suosittelen Kotitalon tilausta

Tutustu asiakaskokemukseen
Kuva: Anna-Kaisa Jormanainen

8 syytä tilata Kotitalo

Lue vinkit
Kuva: Anna-Kaisa Jormanainen

Kerro kiinnostuneille

Poimi esittelymateriaali

Usein kysytyt kysymykset

Taloyhtiötilaukseen kuuluu paperilehti hallituksen puheenjohtajalle ja neljälle jäsenelle kuusi kertaa vuodessa. Lisäksi tilaukseen kuuluu kirjautumisoikeus Kotitalolehti.fi-verkkopalveluun kaikille osakkaille ja asukkaille. Palvelu aktivoidaan luomalla henkilökohtaiset tunnukset taloyhtiökoodilla.

Tilauksen hinta on 159,5 €/vuosi.

Kaikki tilausmallimme löydät täältä.

Ajankohtaiset saajatiedot saat olemalla yhteydessä tilaajapalveluumme.

Mikäli haluat lisätä muut hallituksen jäsenet lehden saajiksi puheenjohtajan lisäksi, voit tehdä sen tällä lomakkeella. Taloyhtiötilauksen tilausmaksuun kuuluu yhteensä viisi lehteä. Tiedot voi ilmoittaa myös sähköpostilla.

Voit laittaa tiedot sähköpostilla osoitteeseen tilaukset@kotitalolehti.fi tai tehdä muutoksen osoitteenmuutos-lomakkeella.

Taloyhtiökoodi löytyy taloyhtiön hallituksen jäsenelle jaetun lehden takakannesta tai tilausmaksua koskevalta laskulta. Taloyhtiökoodia voi tiedustella myös tilaajapalvelusta.

Mene osoitteeseen https://www.kotitalolehti.fi/luotunnukset/ ja syötä taloyhtiökoodi sille osoitettuun paikkaan, paina seuraava ja noudata ohjeita. Järjestelmän Luo salasana -kohdassa lähetettävä linkki voi mennä sähköpostisi roskapostikansioon.

Kirjautuminen tapahtuu jatkossa sähköpostiosoitteella ja salasanalla. Taloyhtiökoodia ei tarvita tunnusten aktivoimisen jälkeen.

Voit peruuttaa oman lehtesi toimituksen päätä tilaus -lomakkeella tai ilmoittamalla peruutuksen sähköpostitse osoitteeseen tilaukset@kotitalolehti.fi

Irtisanoaksesi koko taloyhtiötilauksen, digitilauksen tai printti+digi -tilauksen, voit tehdä kirjallisen peruutusilmoituksen tilaajapalvelulle sähköpostitse tilaukset@kotitalolehti.fi.

Tilausehtojen mukaisesti tilaus kirjataan päättymään aina kuluvan laskutusjakson loppuun. Kuluvan tilauskauden tiedot löytyvät tilausmaksua koskevalta laskulta tai tiedon voi tarkistaa tilaajapalvelusta.

Tällä hetkellä taloyhtiöille on saatavilla vain taloyhtiötilaus.

Muuttuneet laskutustiedot voit ilmoittaa tilaajapalveluumme.

Näytä lisää usein kysyttyjä kysymyksiä