Suomen paras taloyhtiön hallitus 2016 kehittää kiinteistöä strategisesti

Kirjoittanut Maria Mäkinen 16.5.2019
Kuva: Tero Takalo-Eskola

Suomen paras taloyhtiön hallitus 2016 löytyi Jyväskylästä. Puheenjohtaja Raimo Peltovuori (vas.) sekä hallituksen jäsenet Risto Kihlström ja Seija Passoja tekevät taloyhtiön eteen pitkäjänteistä työtä.

Asunto-osakeyhtiö  Jyväskylän Aatoksenkatu 6 kehittää asumista ja kiinteistön ylläpitoa strategisesti ympäristöministeriön pilottikohteena.

– Meillä taloyhtiön isot hankinnat, esimerkiksi energiatehokkuuteen liittyvät projektit, ovat säännöllisesti päivitettävässä taloyhtiöstrategiassa. Silloin ne ovat ennalta tiedossa, sanoo taloyhtiön kolmihenkisen hallituksen puheenjohtaja Raimo Peltovuori.

Palkitun taloyhtiön strategiassa mainitaan myös muun muassa turvallisuus ja viihtyisyys, joihin on myös käytännössä panostettu.

Palkitun taloyhtiön strategiassa mainitaan myös turvallisuus ja viihtyisyys.

­– Yhtiössä asuu aika paljon ikäihmisiä, joten turvallisuussuunnitelman mukaisesti kartoitimme ja korjasimme paikat, jossa on turvallisuusriskejä. Viihtyisyyttä olemme parantaneet muun muassa kesällä kukkaistutuksin ja talvella laittamalla pihalle lyhtyjä ja havuja.

Valintaraadin vakuutti myös toimiva roolitus, jonka ansioista isännöitsijä voi keskittyä kiinteistön ylläpitoon ja juokseviin asioihin. Hallituksen ja isännöinnin välillä vallitsee luottamus ja kitkaton vuoropuhelu.

– Jokaisella isännöitsijällä pitäisi olla yksi Aatoksenkatu 6, sanoo ehdotuksen tehnyt isännöitsijä Anni Niemelä Jyvässeudun Kiinteistöpaletti Oy:stä.

Tänä vuonna haluttiin palkita hallitus, jolla on strategisen ajattelun lisäksi kykyä erottaa isot ja pienet asiat toisistaan. Palkinto annettiin Isännöintipäivillä Jyväskylässä 15.9.2016. Isännöintipäivät on isännöintialan suurin vuosittainen tapahtuma, jonne alan ammattilaiset kokoontuvat kouluttautumaan ja verkostoitumaan.

Taloyhtiön tiedot

HALLITUS Raimo Peltovuori (pj.), Risto Kihlström, Seija Passoja

KAUPUNKI Jyväskylä

TALOYHTIÖ Asunto Oy Jyväskylän Aatoksenkatu 6

HALLITUSVUODET 15 (pj.)

Maria Mäkinen

Kirjoittaja: Maria Mäkinen

Maria Mäkinen toimi Isännöintiliiton media- ja vaikuttamisviestintäpäällikkönä vuoden 2021 loppuun saakka.

Katso kaikki sisällöt kirjoittajalta Maria Mäkinen →

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Taloyhtiön johtaminen Taloyhtiöstrategia