Näin valmistaudut etäyhtiökokoukseen – Katso tallenne

Kirjoittanut Kotitalon toimitus 23.4.2021
Yhtiökokouksen voi järjestää myös etänä helposti ja turvallisesti.

Miten taloyhtiön yhtiökokous järjestetään onnistuneesti etänä? Kotitalon webinaarissa selviää, kuinka etäkokous on kaikille osakkaille helppo ja turvallinen.

Yhtiökokous on taloyhtiön vuoden tärkein kokous. Koronapandemian myötä perinteiset kokoukset pullakahveineen ovat vaihtuneet esimerkiksi pihalla pidettyihin versioihin ja erityisesti etäyhteyksin pidettyihin kokouksiin. Monessa taloyhtiössä etäkokouksen järjestäminen voi olla ensimmäistä kertaa edessä. Miten onnistua etäyhtiökokouksessa?

Kotitalon webinaarissa tiistaina 4. toukokuuta 2021 kuullaan, miten etäyhtiökokoukseen valmistaudutaan, ja kuinka kokouksen järjestelyissä vältetään sudenkuopat. Samalla selviää, miten koko yhtiökokous aina kutsuista äänestyksiin ja päätöksistä viestimiseen onnistuu yhden palvelun kautta.

Turvallinen osallistuminen kaikille

Onnistunut etäyhtiökokous on helppo ja turvallinen kaikille taloyhtiön osakkaille riippumatta siitä, miten tuttua etäasioiminen ja Internetin käyttö on muussa arjessa. Yhtiökokouksen järjestämiseen käytettävä verkkopalvelu sopii kaikille taloyhtiöille koosta ja sijainnista riippumatta. Webinaarissa kuulet esimerkkien kautta, miten isoista taloyhtiön hankkeistakin on päätetty etäyhtiökokouksessa.

Webinaarin kaupallinen kumppani on Viilu, ja webinaarin kesto on noin 45 minuuttia.   

Yhtiökokous on helppo järjestää etänä -webinaari järjestettiin tiistaina 4. toukokuuta. Pääset katsomaan webinaaritallenteen tämän linkin kautta Youtubesta.

Webinaarissa aiheesta kertoo Viilun palvelu- ja kehitysjohtaja Tuomas Jurvelin. Hänen kanssaan keskustelemassa on Isännöintiliiton asiakkuusjohtaja Aki Salo.

Jos haluat saada tiedon Kotitalon seuraavasta kaikille avoimesta ja maksuttomasta webinaarista ensimmäiset joukossa, tilaa Kotitalon uutiskirje tästä.

Katso kaikki jutut samasta aiheesta

Yhtiökokous